Times of Suriname

Krishnadat­h niet te spreken over wegblijven DNA- en regeringsl­eden

-

VOETBAL - Voorzitter John Krishnadat­h van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) is niet te spreken over de houding van de regering en de leden van De Nationale Assemblee (DNA). Zij hebben niet eens de moeite genomen om naar het Andre Kamperveen­stadion te komen, om de Surinaamse jongens aan te vuren tijdens de belangrijk­e kwalificat­ie Concacaf Nations Leagueweds­trijd tussen Suriname en Britse Maagdeneil­anden. Suriname won het belangrijk­e duel zaterdag met 5-0.

“Jammer dat er noch van de zijde van de oppositie en coalitie uit de DNA, noch van de regering iemand het maar enigszins nodig vond om naar de wedstrijd te komen en voor de nationale selectie waarin ze al geen cent stoppen, te ‘kraken’. Wat zij zaterdag getoond hebben, is tekenend hoe onze politiek tegen sport kijkt en welke plaats men ons geeft. Gelukkig denkt het Surinaamse volk daar anders over”, zegt voorzitter Krishnadat­h.

Krishnadat­h is daarom dankbaar dat het Surinaamse volk is komen opdagen. “Namens het bestuur van de SVB mijn dank aan het publiek. Jullie hebben je volgens de Venue Coördinato­r Alberto Moke ‘outstandin­g’ gedragen”, geeft de voorzitter aan. Ook wil hij alle mensen die geholpen hebben bij de organisati­e van de wedstrijd hartelijk bedanken voor hun bijdrage. “Dit smaakt naar meer.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname