Times of Suriname

Arjun Kapoor of Janhvi Kapoor in vervolg Mr India

-

Er is veel gezegd over een vervolg op de film Mr India (1987) waarin Sridevi en Anil Kapoor hebben gespeeld. Terwijl er geen officiële aankondigi­ng is van de producent Boney Kapoor, wordt gezegd dat Kapoor met het vervolg zal beginnen na de start van zijn voetbalfil­mbiografie met Ajay Devgn. Het kan dat Arjun Kapoor of Janhvi Kapoor in deze film zal spelen, als Anil niet beschikbaa­r is.

Andere films over de onzichtbar­e man, zoals Ram Gopal Varmas Gayab en Mahesh Bhatts Mr X waren niet zo succesvol. Dus een vervolg op de film Mr India is ideaal de juiste film om de onzichtbar­e man, weer zichtbaar op de telvisie te maken.” (BizAsia/Foto: Indiatimes. Bollyworm) Salman Khan heeft spijt van zijn beslissing om zwager Aayush Sharma te laten debuteren, zeker nu hij de tegenvalle­nde opbrengste­n ziet van de film Loveyatri.

“Salman was al niet te happig om zijn zwager te introducer­en in Bollywood. Maar ja, wat kun je doen? Hij is de schoonzoon in de familie en iedereen weet dat Salman geen nee kan verkopen als zijn zusje hem iets vraagt”, zegt een vriend van de familie in een interview. “Salman wilde er alles aan doen om het debuut van zijn zwager te laten slagen. Hij wilde een top actrice hebben voor de hoofdrol, maar de meeste van hen bedankten hem of verontschu­ldigden zich wegens gebrek aan tijd. Alleen Katrina Kaif was bereid om ja te zeggen, maar zij vond het vreemd om te acteren tegenover de zwager van Salman.” “Dus Salman moest kiezen voor nog een debutant. Ook alle regisseurs die hij sprak konden geen deel uitmaken van de film. Zelfs Karan Johar wilde zijn vingers niet branden aan het debuut van Aayush. En dat is de reden dat hij ook op dat vlak koos voor een debutant.” “Nu de film geen succes is geworden betekent dit hoogstwaar­schijnlijk het einde van de carrière van Aayush, aldus de vriend van de familie Khan.”

 ??  ?? (Bollywood/Foto: Bollywood Hungama)
(Bollywood/Foto: Bollywood Hungama)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname