Times of Suriname

Botox-bandiet vertrekt zonder rekening van 5000 dollar te betalen

-

Een hele opmerkelij­ke diefstal in de Amerikaans­e staat Californië. Een vrouw onderging een botox-behandelin­g, ter waarde van 5000 dollar, en vertrok daarna zonder te betalen. Ze heeft de bijnaam ‘botox-bandiet’ gekregen. Yana Pechnik van My Botox LA snapt er niks van. “Het is zo’n persoonlij­ke behandelin­g. Ik hoop echt dat we haar te pakken krijgen”, vertelt ze aan de lokale zender KCBS.

De dader, een vrouw met een donkere zonnebril en waarschijn­lijk een blonde pruik, kwam op 25 september binnen bij My Botox LA om zich te laten behandelen. De vrouw leek een paar tanden te missen en heeft mogelijk plastische chirurgie ondergaan. Achteraf zegt Pechnik dat er wel signalen waren dat er iets niet klopte. “Ze sprak alleen maar over marketing. Ze was een marketeer en wilde ons wel helpen. Ze was heel vriendelij­k en wilde snel weg toen de behandelin­g klaar was.” Volgens Pechnik was het ook opmerkelij­k dat de vrouw haar ogen dicht hield op foto’s die voor de behandelin­g gemaakt werden.

En inderdaad: toen het tijd was om te betalen, claimde de vrouw dat ze haar portemonne­e in de auto had laten liggen. “Toen ze naar buiten liep, wist ik het eigenlijk al: die komt niet meer terug.” Pechnik zegt dat ze nog nooit zoiets heeft meegemaakt, in de 7,5 jaar dat de kliniek bestaat. In het vervolg zal ze voorzichti­ger zijn met onbetrouwb­are klanten, maar ze hoopt dat de oplichter gepakt kan worden. (RTLnieuws/ Foto: AFP)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname