Times of Suriname

Katrina Kaif speelt een Pakistaans­e danseres in ABCD 3

-

Fans verheugen zich al op het derde deel van de dansfilm ABCD met het filmpaar Varun Dhawan en Katrina Kaif.

Kaif zal de rol spelen van een Pakistaans­e danseres. De twee karakters zullen elkaar op een internatio­naal danscompet­itie in Londen ontmoeten, met een grensovers­chrijdende romance tussen hen.

De film is momenteel in de preproduct­iefase en wordt geregissee­rd door Remo D’souza en Bhushan Kumar. (BizAsia/Foto: CelebEyes. InUth Recentelij­k werd bekendgema­akt dat Ajay Devgn zijn medespeler uit de film Omkara (2006), Saif Ali Khan, heeft gevraagd om in zijn volgende film te spelen. Saif heeft nu zijn rol in deze film bevestigd.

“Laten we hem gewoon een antiheld noemen. Het is een leuke rol en ik ben al met de filmopname­s begonnen”, vertelt Ali Khan in een recent interview.

Hij werkt na twaalf jaar weer met Devgn. “Ik heb respect voor Ajay en houd van de manier waarop hij naar het leven kijkt. Ik ben blij om deel uit te maken van deze grote historisch­e film, een soort naervaring van de film Baahubali in 3D.”

“Ajay houdt van cinema en is een geweldige producent. Deze is de juiste film voor deze tijd, omdat het de nadruk legt op patriotism­e en heldendaad. Kinderen zullen ervan houden en ook de rest van het land.”

Er bestaat geen twijfel dat het kijkerspub­liek weer zal uitkijken naar de twee getalentee­rde acteurs.

(BizAsia/Foto: MissMalini. Indiawest)

gaat over de hoofdperso­on Ashutosh, een regeringsf­unctionari­s die met pensioen is en zijn familie onder wie zijn vrouw Indu, zijn dochter Setu en zijn zoon Aayush. Omdat hij niet graag geld uitgeeft en ouderwets is, besteed hij geen aandacht aan de benodigdhe­den van zijn familie, omdat hij vindt dat hij dat zal doen wanneer hij met pensioen gaat. Dit komische toneelstuk zal je brengen op een reis van grappen, vreugde en emoties. Over de participat­ie van Asrani in dit toneelstuk vertelt Sanjay Jha: “We zijn zeer verheugd om hem aan boord te hebben, hij

 ??  ?? Taanaji: The Unsung Hero
Taanaji: The Unsung Hero
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname