Times of Suriname

McIntyre vloert Strowman

-

Net als vorige week probeerden Drew McIntyre, Dolph Ziggler en Braun Strowman ervoor te zorgen dat de strubbelin­gen binnen The Shield nog erger werden. Dean Ambrose was weer het middelpunt. Ziggler gaf aan dat Ambrose niet tevreden is en dat hij gewoon een lid is van The Shield. The Shield verscheen hierna, maar voordat zaken erger konden worden, verscheen general manager Baron Corbin. Hij gaf aan dat Seth Rollins het zal opnemen tegen McIntyre en Ziggler zal vechten tegen Ambrose. Beide wedstrijde­n zijn een kwalificat­ieontmoeti­ng voor het World Cuptoernoo­i.

Rollins won zijn ontmoeting van McIntyre, nadat Ambrose hem te hulp schoot. Ziggler won de ontmoeting, nadat Ambrose Rollins in de weg stond. Dit maakte Ambrose boos en Roman Reigns moest ertussen komen om de gemoederen te bedaren. Corbin gaf hierna aan dat The Shield het op zal opnemen tegen Ziggler, McIntyre en Strowman.

Strowman domineerde de ontmoeting vanaf het begin. McIntyre wilde Ambrose slaan, maar die kon ontwijken. Dit viel niet in goede aarde bij Strowman en hij sloeg McIntyre en Ziggler. Reigns zag zijn kans hierna schoon en gaf Strowman een spear en ook de overwinnin­g. Na de wedstrijd trapte McIntyre Strowman in het gezicht en liep weg. Tijdens Crown Jewel zal Reigns zijn WWE Universal-kampioensc­hap op het spel zetten tegen Brock Lesnar en Strowman.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname