Times of Suriname

Shaktie meldt zich in top drie

-

TROEFCALL – Shaktie heeft dinsdag geen fouten gemaakt bij de voortzetti­ng van de FA 2 Rum troefcallc­ompetitie van de Surinaamse Troefcallb­ond. Het team won met 89-63 van Kolibrie en staat zodoende in de top drie van deze competitie.

In de eerste ronde nam Shaktie een voorsprong van 4 punten, die in de tweede ronde werd uitgebreid naar maar liefst 25 punten. Hierna kwam Shaktie niet meer in gevaar en speelde de laatste twee rondes simpel uit. Koppel August DwarkaWidj­ai Soebhag van de winnaar werd topscoorde­r van dit duel met 27 punten, terwijl koppel Arnold Oron-Eugene Caupain van de verliezer goed was voor 21 punten. In het andere duel, dat ook dinsdag werd afgewerkt, maakte Palm Boys korte metten met Olaria en won vrij eenvoudig met 88-72. Reeds in de eerste ronde nam Palm Boys een voorsprong van 18 punten, die het verdedigde tot het einde. Koppel Rawi Doebar-Marciano Tjon A Len van de winnaar werd topscoorde­r van dit duel met 27 punten. Koppel Rakesh Soekhai-Andrew Muller van de verliezer was goed voor 18 punten.

Verder wist SMC met 7064 te winnen van Formula, Victorie won met 90-74 van Pinto Boys en Trekkers zegevierde met 88-55 over Openbaar Groen. De competitie wordt vandaag voortgezet en er staan 4 wedstrijde­n op het schema. Kampoe neemt het op tegen Sudhar, Toppers speelt tegen Ekta, Mahaan komt uit tegen B.Samboys en Jai Gandhi treft ’t Hofje. ZAALVOETBA­L – Bombel staat momenteel op de zesde plek met 24 punten uit 16 wedstrijde­n, in de eersteklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Het team heeft nog kansen om in de top 4 te eindigen en mee te doen aan de playoffs, maar het moet dan geen misstappen

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname