Times of Suriname

KPS back-to-back kampioen CTSS-match

-

SPORT - Onder goede publieke belangstel­ling prolongeer­de het Korps Politie Suriname (KPS) zaterdagmi­ddag op het Telesurspo­rtcomplex met veel overwicht zijn CTSS-matchtitel. De politieamb­tenaren eindigden na tien spelonderd­elen in totaal op 920 punten. Bij de bekendmaki­ng van de tussenstan­d stond de gewapende macht ook al eerste. Gastheer Telesur deed er alles aan om op eigen bodem de hoofdprijs te winnen, maar het mocht niet baten. De telecompro­vider moest genoegen nemen met de tweede plaats. SWM, CTSS-match kampioen van 2015 en 2016, sloot de top drie af.

De spelletjes waren heel gevarieerd, waardoor de spanning erin bleef. Behalve strijdlust werd ook sportivite­it tentoonges­teld. Dit was voornameli­jk zichtbaar wanneer sommige bedrijven als laatste over de finish moesten. Zij werden met een warm applaus door het publiek en concurrent­en binnengeha­ald.

Het onderdeel touwtrekke­n dat bestond uit een voorronde, halve finale en finale, was het slotstuk van de CTSS-match. KPS toonde zich ook de betere door de Centrale Bank van Suriname na een waardige strijd klein te krijgen. De moederbank gaf zich niet makkelijk gewonnen, maar uiteindeli­jk bleken de zonen van Hermandad over net iets meer uithouding en kracht te beschikken.

Eindstand:

1. KPS: 920 punten, 2. Telesur: 795 punten, 3. SWM: 740 punten, 4. EBS: 700 punten, 5. CBvS: 695 punten, 6. SLM: 620 punten, 7. Staatsolie: 535 punten, 8. SZF: 460 punten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname