Times of Suriname

Messi mist El Clásico

-

VOETBAL - Lionel Messi moet de komende duels van Barcelona laten schieten. De Spaanse topclub liet zaterdagav­ond via de officiële kanalen weten dat een breuk in zijn rechterarm ervoor zorgt dat hij op papier drie weken aan de kant zal staan. Dat betekent dat Messi onder meer de naderende duels van de Catalanen met Internazio­nale en Real Madrid zal missen.

Messi kwam zaterdagav­ond na twintig minuten spelen in het thuisduel met Sevilla (42) ongelukkig ten val na een duel met Franco Vazquez en greep direct naar zijn rechterond­eram. Na een blessurebe­handeling van enkele minuten werd hij gewisseld. Nader onderzoek wees een breuk in de arm uit, waardoor Messi ongeveer drie weken aan de kant staat.

Barcelona speelt komende woensdag in de Champions League tegen Internazio­nale en vier dagen later spelen de Catalanen opnieuw thuis, in LaLiga tegen aartsrivaa­l Real Madrid. Op 3 november wacht een uitduel met Rayo Vallecano en vier dagen later het weerzien met Inter in de Champions League. De verwachtin­g is dat Messi op 11 november tegen Real Betis weer inzetbaar is. De laatste Clásico zonder Messi én Cristiano Ronaldo dateert van bijna 11 jaar geleden. Op 23 december 2007 won Real Madrid met 0-1 bij Barcelona, dankzij een goal van Julio Baptista. Door de overwinnin­g op Sevilla mag Barcelona zich koploper noemen in Spanje. De ploeg van trainer Ernesto Valverde heeft achttien punten, één meer dan Deportivo Alavés en twee meer dan Sevilla en Atlético Madrid. (VP)

 ??  ?? Lionel Messi zal de wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelone aan zich voorbij laten gaan vanwege een breuk aan zijn rechterarm. (Foto: Goal)
Lionel Messi zal de wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelone aan zich voorbij laten gaan vanwege een breuk aan zijn rechterarm. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname