Times of Suriname

Tottenham Hotspur wil Eriksen binnenboor­d houden

-

VOETBAL - Tottenham Hotspur is opnieuw in gesprek met het management van Christian Eriksen. Spurs wil het contract van de Deense spelmaker dolgraag openbreken en verlengen, weet The Sun. Een eerdere poging om een akkoord te bereiken, liep op niets uit.

Eriksen (26) is sinds de zomer van 2013 actief bij Tottenham. Hij heeft nog een contract tot medio 2020 en verdient naar verluidt een slordige 80.000 euro per week. Volgens The Sun wil Eriksen minimaal het dubbele gaan verdienen. Spurs vindt die eis behoorlijk gortig.

Om die reden liepen de eerste onderhande­lingen tussen beide partijen op niets uit. Nu waagt Tottenham alsnog een poging om de voormalige Ajacied langer aan zich te binden. Eerder slaagde Spurs erin om Harry Kane langer aan de club te vinden. Sterspeler Dele Alli zou daarnaast bijna akkoord zijn over een nieuwe verbinteni­s.

Op de achtergron­d speelt ondertusse­n belangstel­ling uit het buitenland mee, weet The Sun. Met name Real Madrid en Paris Saint-Germain zouden een oogje hebben op Eriksen. Bij die topclubs kan de middenveld­er een veelvoud verdienen van wat Spurs hem kan bieden. (VP) VOETBAL - Ajax heeft gistermidd­ag in eigen huis een simpele en verdiende zege geboekt op Feyenoord: 3-0. Na een vroege rode kaart voor Jerry St Juste en een blunder van goalie Justin Bijlow speelden de gasten uit Rotterdam een kansloze wedstrijd in de Johan Cruijff Arena.

Feyenoord, dat voor aanvang van de klassieker twee punten achterstan­d had op aartsrivaa­l Ajax, ging wild van start in Amsterdam - te wild. Jens Toornstra ontsnapte met geel na een aanslag op het been van Frenkie de Jong. In de zesde minuut kon St Juste inrukken na een belachelij­ke overtredin­g

 ??  ?? Tottenham Hotspur is opnieuw in gesprek met het management van Christian Eriksen. Spurs wil het contract van de Deense spelmaker dolgraag openbreken en verlengen. (Foto: Goal)
Tottenham Hotspur is opnieuw in gesprek met het management van Christian Eriksen. Spurs wil het contract van de Deense spelmaker dolgraag openbreken en verlengen. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname