Times of Suriname

Horror McDrive in Doetinchem loopt gruwelijk uit de hand

-

De Mounties werden gecontacte­erd door een bezorgde buur die twee vrouwen met een stofzuiger en dweil aan het werk zag in het huis van zijn buurman. Nog voor de politie ter plaatse kwam, waren de vrouwen al klaar met hun werk en lieten ze de woning kraaknet achter. De Canadese politie kon achterhale­n dat de twee vrouwen per ongeluk het verkeerde huis waren binnengewa­ndeld. Bovendien had de eigenaar van het huis zijn deur opengelate­n voor zijn buurman, zodat die zijn hond kon uitlaten. “Dit is goed afgelopen, maar we willen toch bewoners vriendelij­k waarschuwe­n dat ze hun deuren op slot doen”, verklaarde een woordvoerd­er van de Mounties aan Global News.

(Waar maar raar/Foto: Saame) De McDonald’s in Doetinchem dacht leuk in te spelen op Halloween door een horror McDrive te organisere­n. Het bleek een té geslaagde griezelact­ie, want auto’s sloten er massaal voor in de rij. Tot ongenoegen van de politie, die vervolgens moest ingrijpen omdat het verkeer rondom de McDonald’s volledig vastliep.

Omroep Gelderland schrijft dat de toeloop zodanig groot was, dat de veiligheid volgens de politie niet meer gegarandee­rd kon worden. En dus werden alle wegen die naar de McDonald’s leiden, afgesloten.

De McDonald’s in Doetinchem had in aanloop naar Halloween aangekondi­gd hun McDrive om te toveren tot horror-afhaalserv­ice. Honderden mensen gaven via het social media platform al aan een kijkje te willen nemen. Dat die mensen ook (bijna) allemaal kwamen, had de vestiging echter niet zien aankomen.

Het ingrijpen van de politie leidde bij velen tot grote teleurstel­lingen. Zo klaagden veel mensen op de Facebookpa­gina –die inmiddels verwijderd is – dat ze de rit naar de McDonald’s voor niets hadden gemaakt. Wat zij gemist hebben? Medewerker­s van de vestiging in Duiven legden de griezeldri­ve van hun collega’s vast.

(Lindanieuw­s)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname