Times of Suriname

Saif Ali Khan ontkent paparazzi te vragen geen foto’s te maken van Taimur

Ronnie Flex wordt vader

-

Saif Ali Khan en Kareen Kapoor Khans schattige zoon Taimur Ali Khan is altijd de favoriet van paparazzi’s geweest. Ze hebben vele mooie foto’s genomen van baby Khan, maar nu wordt er gespeculee­rd dat zijn ouders de media hebben gevraagd om hem met rust te laten. De Khans willen niet dat hun zoon door de paparazzic­ultuur wordt beïnvloed. Hij wordt steeds bewuster en begint nu met de media te communicer­en door ‘Hallo’ en ‘daag’ te zeggen waardoor ze zich realiseerd­en dat dit niet goed is. “In eerste instantie vonden ze het niet erg, omdat hij nog heel jong was en van de attentie genoot”, vertelt een verslaggev­er. Maar toen aan de acteur uit de film (2017) werd gevraagd als dit waar is, ontkende hij. “Wie zijn wij om te bepalen? Wie zal naar ons luisteren? Natuurlijk is het niet waar.” Bebo heeft haar misnoegen over de media die haar zoon overal volgen ook eerder geuit, door te zeggen dat het zenuwslope­nd en eng is.

(BizAsia/Foto: Cinestaan) Kylie Jenner heeft flink uitgepakt voor de verjaardag van haar moeder. Ze verraste Kris met een rode Ferrari voor haar 63e verjaardag.

Kris Jenner is eigenlijk pas op 5 november jarig, maar dat weerhield haar dochter er niet van nu alvast een ‘cadeautje’ te geven. “488 voor de koningin. Mijn moeders droomauto”, schrijft Kylie bij een video op Instagram.

Vervolgens is te zien hoe Kris in haar pyjama naar buiten komt. “Wat is dit?” gilt ze als ze de auto ziet. “Maak je een grapje? Oh my God, had ik me maar wat leuker aangekleed. Wat gebeurt er allemaal? Ik weet niet eens wat ik moet doen? Hoe start je zo’n auto?”

Zus Khloe reageert direct op de video: “Nou, ik geef mijn cadeau dan maar later aan haar...”, grapt de brunette.

(De Telegraaf/Foto: velvetmag.it)

 ??  ?? Rangoon(BizAsia/Foto: Mumbai Live)
Rangoon(BizAsia/Foto: Mumbai Live)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname