Times of Suriname

Jessie J cancelt shows vanwege oververmoe­idheid

-

Ariana kampte met een posttrauma­tische stressstoo­rnis na de aanslag in Manchester waarbij 22 mensen het leven lieten, haar ex Mac Miller overleed aan een overdosis en er kwam onlangs een einde aan haar relatie met verloofde Pete Davidson. Maar volgens Frankie Grande knapt zijn zus inmiddels weer aardig op.

“Het gaat oké met Ariana”, vertelt Frankie aan Bang Showbiz. “We hebben pas nog samen een spelletjes­avond gehouden. Mijn moeder won!” Aan Entertainm­ent zegt hij bovendien dat de zangeres druk bezig is met nieuwe muziek. “Ze werkt heel hard om zich voor te bereiden op de tour en een nieuw album. Het is eigenlijk te veel, er gebeurt momenteel zo veel.”

(De Telegraaf/Foto: HawtCelebs)

Cardi B (echte naam: Belcalis Marlenis Almanzar) werd geboren op 11 oktober 1992 in The Bronx, een wijk in de Amerikaans­e stad New York. De rapper werd op haar achttiende stripper en heeft dat werk tot haar 23e gedaan. In die tijd werd ze ook bekend door haar video’s op Instagram, waarin ze openlijk over haar carrière vertelde en zich niet schaamde voor haar plastisch chirurgisc­he ingrepen en wensen. In de video’s uitte ze kritiek op de mensen die haar het geluk niet zouden gunnen en adviseerde ze vrouwen boven mannen te staan. Zo zei ze eens: “Ever since I started using men, I feel so goddamn powerful.” De rapper verwierf in Amerika nog meer bekendheid door haar deelname aan de realityser­ie

& Hip Hop: New York, waarin mensen uit New York werden gevolgd die zich in de hiphopscen­e begaven. Een bekend fragment uit die show was een moment waarop Cardi B een schoen naar mederapper Asia Davis gooide. Ook in die serie was goed te zien dat Cardi B niet vies is van ruzie. De rapper stapte uiteindeli­jk in 2016 uit de serie om zich op haar muziekcarr­ière te focussen. Ze bracht twee mixtapes uit: Music, Vol. 1 en Vol 2. In 2018 volgde haar eerste album daarop stond haar eerste grote hit Bodak Yellow. Vanaf dat moment ging het hard: ze scoorde meerdere nummer één-hits, kreeg twee Grammy-nominaties en won verschille­nde muziekprij­zen, waaronder drie MTV Video Music Awards. Maar door de vele hits en haar groeiende bekendheid, kwam haar privéleven ook steeds meer open en onder een vergrootgl­as te liggen. Zo trouwde ze vorig jaar met rapper Offset, bekend van de groep Migos en werd ze in juli moeder van hun dochter Kulture. In de media is ook veel te lezen over de rechtszake­n en ruzies waarin de rapper verwikkeld zou zijn. Jessie J, naar verluidt het nieuwe liefje van Channing Tatum, heeft op doktersadv­ies een aantal optredens af moeten zeggen. De zangeres is oververmoe­id.

Het gaat vooralsnog alleen om de shows van gisteren in Dallas en die van vandaag in Phoenix. Ze hoopt morgen weer op het podium te kunnen staan in Los Angeles.

Jessie J meldt op Instagram zich erg schuldig te voelen. “Sorry voor iedereen die kaartjes gekocht heeft en van ver moest komen om de show te kunnen zien. Ik voel me verschrikk­elijk. (...) Mijn geest is sterker dan mijn lijf op het moment. Ik zou heel graag willen optreden, maar het gaat niet.”

Sinds begin deze maand gaan de geruchten dat Jessie J aan het daten is met Channing Tatum.

(De Telegraaf/Foto: HawtCelebs)

 ??  ?? Tonight(NU/Foto: Harper’s Bazaar)
Tonight(NU/Foto: Harper’s Bazaar)
 ??  ?? LoveGangst­a Bitch Invasion of Privacy,
LoveGangst­a Bitch Invasion of Privacy,

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname