Times of Suriname

Kerstpotte­nactie start met meer dan SRD10.000

-

PARAMARIBO - Het Leger des Heils is zaterdag voor de 94ste keer gestart met de Kerstpotte­nactie bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken. De organisati­e is begonnen met meer dan SRD10.000, dat is gedoneerd door Kosmos Energy. Het streven is om dit jaar vierduizen­d pakketten te verstrekke­n, maar dat hangt af van de donaties. Dit zegt Major Vilece Thomas van het Leger des Heils.

Mike Resomardon­o, External Affairs Manager van Kosmos Energy, zegt dat het bedrijf zulke instanties blijft ondersteun­en en dat de gemeenscha­p dit voorbeeld mag opvolgen, zodat het streefbedr­ag snel gehaald is. Thomas zegt dat de mensen op verschille­nde locaties, zoals Hermitage Mall, DSB Hoofdkanto­or, Hakrinbank, Kirpalani Maagdenstr­aat, Domineestr­aat Times Mall en Maretraite Mall geld kunnen doneren om seniore burgers, minder validen en minderbede­elden een mooie kerst te bezorgen.

Nancy de Randamie, voorzitter van de Raad van Advies van het Leger des Heils, vertelt dat de organisati­e een christelij­ke organisati­e is en dat er altijd geloof is en een manier om een ander tegemoet te komen. Gedurende het jaar is het Leger des Heils ook geestelijk bezig om mensen die zich in moeilijke situaties bevinden, weer sterk te maken. De Kerstpotte­nactie duurt tot en met 22 december.

Zie foto op pagina 2.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname