Times of Suriname

Nieuwe cd oftewel

-

Originele Bollo, meer bekend als Staatsolie heeft dit jaar weer een nieuwe cd uitgebrach­t.

Met deze cd wil hij de mensen weer laten genieten van zijn muziek.

“Op mijn nieuwe cd is de hit Staatsolie Volkslied terug te horen. Dit lied is ontstaan doordat men mij zo begon te noemen. Men heeft mij die naam gegeven omdat ik altijd relax overkwam op feesten, waardoor men een passende naam voor mij heeft uitgezocht.” “Ik heb ook met verschille­nde artiesten samengewer­kt zoals Tranga Rugie, Stico, Faya Lainy, Yogie, Steven Apensa, Petje en de welbekende FB Maame van Facebook met de superhit: Mi Nangho Kiesie Fiesie.”

“Mijn nieuwe cd heeft als titel Ontregel”. Hiermee wil de artiest aangeven dat eenieder op de dansvloer moet komen en uit zijn dak moet gaan, ‘stilstaan is verboden!’

“Mijn cd is terug te horen op Youtube, Spotify, Apple music, Itunes en alle online muziekstor­es onder de naam Originele Bollo. Hij kan dus op verschille­nde manieren aangeschaf­t worden om te kunnen genieten van mijn nieuwe cd.”

Er komen ook videoclips uit van alle tracks op deze cd. Originele Bollo vormt nu een nieuwe muziekform­atie met Stico namelijk S&B Music Band (Stico&Bollo). In december zijn ze ook live te bewonderen op verschille­nde feestjes in Suriname.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname