Times of Suriname

McCollum helpt Blazers aan zege

-

BASKETBAL CJ McCollum kwam voor het eerst dit seizoen tot 40 punten en die zorgden mede voor een 118-103-overwinnin­g van Portland Trailblaze­rs op Milwaukee Bucks. Het was pas de tweede nederlaag van het seizoen voor Bucks in de Amerikaans­e basketbalc­ompetitie NBA. Het betekende de vijfde overwinnin­g in de laatste zes duels voor Portland dat aan een opmars bezig is in de Western Conference. In de Eastern Conference bleef Milwaukee tweede achter Toronto Raptors.

McCollum liet ook nog zes assists en vijf rebounds noteren. Evan Turner, op de bank begonnen, was namens de thuisploeg goed voor 16 punten en 11 rebounds. Bij Milwaukee was Giannis Antetokoun­mpo met 23 punten de topschutte­r. Khris Middleton kwam tot 22. Portland leidde halverwege met 57-51, zag Bucks in het derde quarter tot op vier punten naderen, maar stond bij het ingaan van het laatste kwart alweer 14 punten voor.

De basketball­ers van Denver Nuggets presteren boven verwachtin­g in de Amerikaans­e NBA. De club boekte al zijn negende zege van het seizoen door af te rekenen met Boston Celtics: 115-107. Jamal Murray was de grote uitblinker met 48 punten, een persoonlij­ke recordscor­e. Bij de verliezers uit Boston was Kyrie Irving de topschutte­r met 31 punten.

Golden State Warriors won voor de tiende keer dit seizoen. De titelverde­diger was te sterk voor Memphis Grizzlies. De ploeg uit Oakland liep uit in het derde quarter door een serie driepunter­s van Stephen Curry en Alfonzo McKinnie. Klay Thompson maakte de meeste punten voor Warriors, namelijk 29.

(Nusport)

 ??  ?? CJ McCollum van Portland Trailblaze­rs maakt twee punten voor zijn team. (Foto: ESPN)
CJ McCollum van Portland Trailblaze­rs maakt twee punten voor zijn team. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname