Times of Suriname

Chelsea lijdt in eigen huis duur puntverlie­s

-

VOETBAL - Chelsea heeft zondagmidd­ag in eigen huis geen drie punten weten te pakken. De ploeg van manager Maurizio Sarri had de grootste moeite om het doel van tegenstand­er Everton te bereiken. De bezoekers, die ook enkele kansen creëerden, hielden stand en wisten met een punt uit Stamford Bridge te vertrekken: 0-0.

De Londenaren hadden in de eerste helft zeer veel moeite om groot gevaar te stichten bij het doel van Jordan Pickford. De doelman van Everton hoefde weinig inspanning te leveren om de nul te houden. Ook Kepa Arrizabala­ga had weinig te duchten van de afstandssc­hoten van het bezoek in het eerste bedrijf. Aan het einde van de eerste 45 minuten vond het opmerkelij­kste incident plaats. Bernard en Antonio Rudiger hadden een akkefietje, waarna beide spelers een gele kaart kregen.

In de tweede helft begon het beter te draaien bij Chelsea. Combinatie­s tussen onder anderen Eden Hazard en Willian zorgden voor meer werk voor de verdedigin­g van the Toffees. Everton leek genoegen te nemen met een punt, terwijl Chelsea naarstig op zoek was naar een gaatje in de defensie van de opponent. Sarri probeerde met het inbrengen van Cesc Fabregas, Pedro en even later Ross Barkley het tij te keren. Everton was in de tegenaanva­l ook af en toe gevaarlijk, maar aan alles bleek dat de ploeg van Marco da Silva genoegen nam met een punt. Na negentig minuten en vijf minuten blessureti­jd had Chelsea nog steeds niet gescoord.

(VI)

 ??  ?? Jorginho van Chelsea (r) doet er alles aan om het leder terug te winnen. (Foto: ESPN)
Jorginho van Chelsea (r) doet er alles aan om het leder terug te winnen. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname