Times of Suriname

Tottenham Hotspur bindt Crystal Palace aan zegekar

-

VOETBAL - Tottenham Hotspur heeft Crystal Palace zaterdagav­ond de zevende opeenvolge­nde nederlaag, verspreid over alle competitie­s, toegediend. The Spurs maakten op bezoek bij de stadsgenoo­t geen onuitwisba­re indruk, maar trokken uiteindeli­jk toch met 0-1 aan het langste eind. De ploeg van Mauricio Pochettino meldt zich dankzij de overwinnin­g op de vierde plek van de Premier League.

Tottenham speelde dinsdag nog tegen PSV in de Champions League en hield een zwaarbevoc­hten 2-1 overwinnin­g over aan dat treffen. Met de wedstrijd tegen de Eindhovena­ren ogenschijn­lijk nog in de benen begonnen de bezoekers afwachten aan het duel op Selhurst Park en de eerste kans van de wedstrijd was dan ook voor the Eagles. Nadat Mamadou Sakho voor mocht geven, mikte Andros Townsend de bal naast het doel van de weer teruggekee­rde Hugo Lloris.

Patrick van Aanholt begon namens de thuisploeg in de basis en zag hoe in het restant van de eerste helft grote kansen uitbleven. Na de onderbreki­ng liet Palace zich echter weer in aanvallend opzicht zien en een boven de verdedigin­g uittorende James Tomkins stuurde een kopbal uit een corner maar net langs het doel van Lloris.

Aan de overkant had Tottenham vervolgens wat meer geluk bij een hoekschop toen de ploeg van Roy Hodgson de bal niet weg kreeg en Juan Foyth het leer achter Lloris kon koppen. Palace probeerde daarna nog wat terug te doen en kreeg daar via Townsend en Alexander Sorloth ook kansen op. Lloris toonde zich echter tweemaal een sta-in-de-weg en bezorgde zijn ploeg zo de drie punten.

(VI)

 ??  ?? Lasse Schone van Ajax probeert om het leder terug te winnen. (Foto: De Telegraaf)
Lasse Schone van Ajax probeert om het leder terug te winnen. (Foto: De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname