Times of Suriname

Grootste familie van Verenigd Koninkrijk nog groter: eenentwint­igste kindje geboren

-

De grootste familie van het Verenigd Koninkrijk is dinsdag één lid groter geworden. Sue Radford is bevallen van haar 21ste kind: de kleine Bonnie Raye. Haar dochtertje kwam ter wereld na een bevalling van amper twaalf minuten.

Sue (43) en haar partner Noel (49) uit Lancashire zijn dolgelukki­g met hun jongste dochter. “Al onze kinderen waren aan het vechten om haar als eerste te kunnen knuffelen”, vertelde Sue aan The Sun. “Het was zo’n prachtig moment toen ze allemaal in een rij gingen staan om haar vast te kunnen nemen.” Aan het einde van de lijn: hun oudste zoon Chris, die 29 jaar verschilt met zijn zusje.

Met 21 kinderen in hun gezin hebben Sue en Noel wel genoeg nakomeling­en, zou je denken. Officieel zeggen ze dat zelf ook, maar stiekem zijn ze daar niet zo zeker van. “We hebben allebei besloten dat dit onze laatste is. Bonnie heeft onze familie compleet gemaakt. Maar ik geef toe dat we dat al eerder hebben gezegd”, lacht de geroutinee­rde mama. In totaal was de vrouw al 800 weken zwanger, sinds haar veertiende. Ondertusse­n is Sue opnieuw thuis in het huis met tien slaapkamer­s, waar een bus in de tuin een privéschoo­l is. Los van hun drie kleinkinde­ren, leven Noel en Sue nu samen met Chris, Sophie, Chloe, Jack, Daniel, Luke, Millie, Katie, James, Ellie, Aimee, Josh, Max, Tillie, Oscar, Caspar, Hallie, Phoebe, Archie en… Bonnie.

(Nieuwsblad)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname