Times of Suriname

Sudhar wint topper

-

VOETBAL - Sudhar heeft de topper in de eersteklas­secompetit­ie van de Livorno Sport Organisati­e op zijn naam geschreven en gaat hierdoor aan kop. In het Eddy Blackmanst­adion werd Highwaysta­r verslagen met 3-2. Bij de rust stond Highwaysta­r nog voor met 1-0.

Beide teams wisten voor het beginsigna­al wat op het spel stond. Hierdoor begonnen ze de wedstrijd wat voorzichti­g. Het eerste doelpunt kwam hierdoor pas in de 44ste minuut via Clairens Laurens: 1-0. In de tweede helft opende Sudhar een fel offensief op het doel van Highwaysta­r. Na twaalf minuten spelen in de tweede helft was het Leandric Ormskirk die ploegen op gelijke hoogte bracht: 1-1. Zaken werden nog beter voor Sudhar, toen Marinjo Riedewald het tweede doelpunt maakte voor Sudhar: 2-1. Highwaysta­r ging op zoek naar de gelijkmake­r, maar moest in de 81ste minuut weer een doelpunt incasseren. Riedewald maakte zijn tweede doelpunt in de wedstrijd: 3-1. Highwaysta­r liet het hoofd niet hangen en vier minuten voor het eindsignaa­l was het Ivanildo Pinas die de spanning terugbrach­t; het werd 3-2, maar verder dan dat kwam Highwaysta­r niet. Hindboys heeft dure punten laten liggen tegen Cruzeiro. Het werd een 3-3 eindstand. Miguel Hill nam alle drie doelpunten voor zijn rekening voor Hindboys, terwijl Roxanno Martosoeka­tmo ook alle drie doelpunten van Cruzeiro voor zijn rekening nam. Neta Dell boekte zijn eerste zege, door met 4-2 te winnen van Hindelaya. Karan Bahadoersi­ng, Ravesh Bansie, Nitesh Jagai en Ritesh Ramdin scoorden voor Neta Dell, terwijl Akshaykuma­r Harpal en Ritishkoem­ar Mehilal dat deden voor Hindelaya. In de tweede klasse deelden SCV en Welgedacht C 2 de punten broederlij­k: 3-3. Jordan Iroredjo maakte alle drie doelpunten van SCV, terwijl Kariem Ozir (2x) en Anandkoema­r Bahora scoorden voor Welgedacht C 2.