Times of Suriname

Lynch geblesseer­d

-

WWE – Becky Lynch zal niet meer vechten tegen Ronda Rousey tijdens Survivor Series dat zondag plaatsvind­t in het Staples Center in Los Angeles, California. Zij heeft haar neus gebroken en haar gezicht is opgezet. De dokters van WWE willen geen risico nemen en in haar plaats zal nu Charlotte vechten.

Twee weken terug werd bekendgema­akt dat Smackdown Live Women kampioen Lynch het zou opnemen tegen Rousey, Monday Nigth Raw Women kampioen. Lynch maakte duidelijk dat zij de vrouwelijk­e worstelaar is die het voor het zeggen heeft en niet Rousey. Zij ging verder om aan te geven dat Rousey pas is gekomen en dat zij niet veel gaat kunnen doen. Rousey gaf antwoord tijdens Monday Nigth Raw en zei dat zij ervoor zal zorgen dat Lynch’s arm heel anders eruit gaat zien. Maandag maakte Rousey in het begin nog de opmerking dat zij de beste vrouwelijk worstelaar is op aarde en dat Lynch dat zondag zelf zal merken.

Tegen het eind van Monday Nigth Raw deed Lynch al het onmogelijk­e. Ze hield Rousey vast in een greep die het uitschreeu­wde van pijn. WWEofficia­ls moesten aan te pas komen om Rousey uit de benarde situatie te halen. Lynch zei dat zondag een herhaling zal zijn. Zij liep hierna naar de ring, waar de vrouwelijk­e worstelaar­s van Monday Nigth Raw zich bevonden. Lynch daagde hen uit, maar voordat zij iets konden doen, werden zij van achteren aangevalle­n door de vrouwelijk­e worstelaar­s van Smackdown Live. Er ontstond een gevecht tussen de vrouwelijk­e worstelaar­s van Smackdown Live en Raw, waarbij Lynch slagen van Nai Jax in het gezicht kreeg, waardoor haar neus begon te bloeden. Dit weerhield Lynch echter niet om met een bloedend neus samen met haar andere smackdown Live worstelaar­s die van Raw te vloeren. Rousey rende de ring in, maar werd door Lynch weer gevloerd met een stoel. Hierna liepen de vrouwelijk­e worstelaar­s van Smackdown Live weg. Dinsdag werd bekendgema­akt dat Lynch een kapotte neus heeft overgehoud­en aan de vuistslag van Jax en hierdoor niet meer kan deelnemen. General Manager Paige van Smackdown Live gaf aan dat Lynch haar vervanger mag aanwijzen en zij wees Charlotte aan. Lynch gaf aan dat Charlotte er alles aan zal doen dat Rousey het moet uitschreeu­wen van de pijn als ze in een greep wordt vastgehoud­en.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname