Times of Suriname

Bryan nieuwe WWE-kampioen

-

AJ Styles kwam naar de ring en gaf aan dat hij dit keer het heel anders gaat aanpakken in de ontmoeting tegen Brock Lesnar tijdens Survivor Series. Op deze pay-perview zou de kampioen van Smackdown Live het opnemen tegen de Raw-kampioen. Vorig jaar tijdens Survivor Series vochten AJ Styles (Smackdown Live kampioen) en Lesnar (Raw kampioen); toen kwam Lesnar als winnaar uit de bus. Dit jaar zou dat weer het geval zijn, want die twee zijn respectiev­elijk de kampioenen van Smackdown Live en Raw. AJ Styles ging door en zei dat hij deze keer wel van hem zal winnen. Maar toen verscheen Paul Heyman, de manager van Lesnar, en hij gaf aan dat het weer hetzelfde verhaal als vorig jaar zal worden, maar de wedstrijd zal deze keer iets korter zijn.

Heyman haalde aan dat hij niet comfortabe­l was tijdens de ontmoeting tegen Daniel Bryan vorige week, en dat Bryan heel dichtbij was om te winnen. Maar AJ Styles gaf aan dat hij de ontmoeting heeft gewonnen en volgens hem telt dat alleen. Daarna kwam Bryan naar de ring. Hij zei dreigend tegen AJ Styles dat indien hij de naam van Bryan nog een keer noemt het slecht zal aflopen. AJ Styles zei dat Heyman zijn naam heeft aangehaald en niet hij. Bryan pikte dit niet en viel AJ Styles aan, maar de WWEofficia­ls uit haalden hen uit elkaar.

Later stond de ontmoeting tussen AJ Styles en Bryan officieel met de titel van AJ Styles op het spel. Deze ontmoeting kon beide kanten opgaan. Bryan hield AJ Styles in een greep vast, maar die kon tijdig het ringtouw vastgrijpe­n. AJ Styles hield Bryan ook in een greep, maar Bryan kon ontsnappen. Zaken werden hierna grimmiger. AJ Styles wilde voor de ‘Phenomenal Forearm’ gaan, maar Bryan ontweek dat en hierdoor werd de scheidsrec­hter geraakt. Bryan trok daar volledig profijt uit en gaf AJ Styles een trap in zijn kruis. Zodoende pakte hij de overwinnin­g. Bryan was echter nog niet klaar en begon AJ Styles in het gezicht te trappen, totdat de scheidsrec­hters hem tot rust konden manen. Doordat Bryan nu kampioen is van Smackdown Live, zal hij zondag het opnemen tegen Lesnar tijdens Survivor Series. Dit zal de eerste keer zijn dat Lesnar en Bryan het opnemen tegen elkaar.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname