Times of Suriname

Sea Boys bekert verder

-

VOETBAL - Sea Boys heeft met veel gemak de volgende ronde van het intern bekertoern­ooi van de Lelydorp Sport Bond bereikt. In het GR Singhstadi­on werd Curaboys na een 2-0 ruststand aan een kant gezet met 7-0.

Sea Boys begon de wedstrijd veel beter dan zijn tegenstand­er en opende al in de vijftiende minuut de score, door een doelpunt van Ivanildo Almond. Hierna kreeg Curaboys tal van kansen, maar kon die niet omzetten in doelpunten. Dit werd het team later fataal, toen Alfred Akobe het tweede treffer scoorde: 2-0. Dit werd de ruststand van de ontmoeting. In de tweede helft speelde Sea Boys veel beter. Rashid Bigman scoorde binnen de kortste keren twee keer en zette de ontmoeting buiten bereik van Curaboys: 4-0. In de slotfase scoorden Orneyl Collin, Sylvion Bijhout en Donevan Druiventak en bepaalden hierdoor de eindstand op 7-0.

Fortuna 2000 won na

het trappen penalty’s van Braamshoop met 4-2. Na de reguliere speeltijd was de score 1-1 gelijk. Armando Marjanom van Braamshoop scoorde in eigen doel en gaf Fortuna 2000 de voorsprong. Azobie Amania trok in de tweede helft de score gelijk. In de andere ontmoeting werden ook penalty’s getrapt om de winnaar te bepalen. Bangun Muda won na het trappen van penalty’s met 5-3 van Matawai United. De wedstrijd eindigde gelijk: 2-2. Gilberto Letnom gaf Bangun Muda de voorsprong, waarna Armando Kentie en Orivian Eersteling de achterstan­d omzetten in een voorsprong: 2-1. In de slotminute­n trok Letnom de score gelijk. In de ontmoeting in de eerste klasse won Real Poerwo met 2-1 van Matta. Giovanni Irokromo gaf Real Poerwo de voorsprong in de eerste helft, waarna Vincent Bekmy in de 52ste minuut de score gelijktrok. In de 75ste minuut maakte Leonardo Dennen het winnende doelpunt.