Times of Suriname

Cavaliers winnen eindelijk weer eens

- Collin Sexton van Cleveland Cavaliers probeert naar de basket te gaan, maar hij wordt verdedigd door Kemba Walker. (Foto: NBA.com)

BASKETBAL - De basketball­ers van Cleveland Cavaliers hebben eindelijk weer eens gewonnen in de NBA. De ploeg was thuis te sterk voor Charlotte Hornets, waardoor de meervoudig kampioenen na dertien duels toch al hun tweede overwinnin­g pakten: 113-89.

De eerste minuten gingen nog even gelijk op, maar nog voor het einde van het eerste kwart sloeg Cavaliers een flink gat: 38-23. Dat wist het in de rest van de wedstrijd rustig uit te bouwen en echt spannend werd het eigenlijk geen moment meer. Jordan Clarkson (24 punten) en David Nwaba (18 punten) waren het meest trefzeker voor de thuisploeg. Golden State Warriors heeft in de NBA een 110-103 zege geboekt tegen Atlanta Hawks. Kevin Durant en Klay Thompson blonken voor Golden State uit, met 29 en 24 punten. Warriors staat in de Western Conference aan kop, met twaalf zeges en drie nederlagen. Atlanta (3 zeges, 11 nederlagen) moet in het oosten tevreden zijn met de vijftiende plaats. Alleen Cleveland doet met twee zeges en elf nederlagen minder goed.

Houston Rockets won van Denver Nuggets met 99109. James Harden liet zich in het winnende kamp opmerken met dubbele cijfers (22 punten, 11 rebounds). Houston (6 zeges, 7 nederlagen) is twaalfde in het westen. Tegenstand­er Denver (9 zeges, 5 nederlagen) doet in dezelfde reeks beter met een derde plek. (HLN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname