Times of Suriname

Verdachte ontkent wegnemen bromfiets

-

PARAMARIBO – Miquel G ontkende gisteren dat hij een bromfiets van een ander heeft weggenomen. Volgens hem klopt het niet dat hij op 8 juni de bromfiets leende van een ander. “Ik kan mij niet herinneren dat ik zoiets heb gedaan.” Hij vertelt dat hij op de bewuste dag bezig was met monteurwer­k.

De benadeelde getuigde dat hij rond negen uur in de avond zijn bromfiets uitleende aan Miquel G. De man kwam echter niet terug. Hij deed dezelfde dag nog aangifte. Voor het eerst leende hij zijn bromfiets uit aan de verdachte. Hij kent de verdachte vanaf de schoolbank­en. De benadeelde zegt dat een vriend erbij was toen hij de bromfiets uitleende. De vriend zegt ook dat de benadeelde zijn bromfiets uitleende. Volgens de vriend wilde de verdachte eerst zijn bromfiets lenen. Hij weet dat de verdachte het vervoersmi­ddel niet binnen een kwartier terugbrach­t. Hij ging samen met de benadeelde naar een adres waar Miquel G vroeger woonde om naar hem te zoeken, maar daar was hij niet bekend. Zij vroegen enkele jongens in de omgeving die zeiden dat de man in Sunnypoint was. Daar werd Miquel G ook niet aangetroff­en.

Miquel G ontkent dat hij een bromfiets bij de benadeelde leende. “Mijn vader is een oorlogssol­daat geweest. Misschien is dit mijn pech geweest”, aldus Miquel G. Hij zegt geen goede band te hebben met zijn vader. Zijn vader vertelde de politie dat zijn zoon twee keer voor diefstal van voertuigen in verzekerin­g werd gesteld. Hij sprak zijn zoon een keer aan voor zijn wangedrag.

Op 11 januari wordt de behandelin­g van deze zaak voortgezet.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname