Times of Suriname

Khedira loopt enkelbless­ure op

-

VOETBAL - Sami Khedira heeft op de training van Juventus een verstuikte enkel opgelopen. Het is de volgende tegenslag voor de Juventusmi­ddenvelder.

Khedira heeft het grootste deel van het seizoen tot nu toe moeten missen vanwege een dijbeenble­ssure en speelde sinds halverwege september slechts één Serie A-wedstrijd. Hij begon eerder deze maand in de Champions League tegen Manchester United in de basis en kwam vorig weekend tegen AC Milan als invaller binnen de lijnen.

“Tijdens de training meldde Sami Khedira last te hebben van een verstuikte linkerenke­l, waarbij de speler onmiddelli­jk aan zijn herstel begon en dagelijks zal worden gecontrole­erd. De Duitser is nu een groot twijfelgev­al voor de wedstrijd tegen SPAL”, schrijft Juventus in een verklaring op de officiële clubwebsit­e. De wedstrijd tegen Valencia op 27 november lijkt ook een twijfelgev­al te zijn. De laatste tegenslag voor de Duitser betekent dat Juventus met blessurecr­isis op de middenveld­er, waar Emre Can en Miralem Pjanic ook twijfelgev­allen zijn voor de volgende competitie­wedstrijd van La Veccia Signora. Can ontbrak in de laatste drie competitie­wedstrijde­n vanwege een schildklie­rprobleem, terwijl Pjanic vrijdag werd vervangen bij Bosnië vanwege een spierbless­ure. Het zou kunnen betekenen dat Juventus slechts de beschikkin­g heeft over twee fitte centrale middenveld­ers: Blaise Matuidi en Rodrigo Bentancur. (VP) Alexander Zverev heeft zaterdag voor het eerst in zijn loopbaan de finale van de ATP Finals gehaald. (Foto: Nusport) ook al het eindstatio­n voor Federer, die toen verloor van David Goffin. Zverev verloor destijds al in de groepsfase.

Zverev maakte tegen Federer indruk met zijn service. De mondiale nummer vijf gaf in de eerste set geen breakpoint weg en op het enige breakpoint op de service van de twintigvou­dig Grand Slam-winnaar sloeg hij meteen toe (7-5).

In het tweede bedrijf werd zowel Federer als Zverev een keer gebroken, waardoor een tiebreak de beslissing moest brengen. In die tiebreak kreeg Zverev op 6-4 zijn eerste matchpoint. Die werkte Federer nog weg, maar op het tweede matchpoint sloeg Zverev wel toe waardoor hij zondag in de finale staat.

Overigens ontstond er commotie in de tiebreak omdat Zverev het punt stopte toen een ballenjong­en een bal uit zijn handen liet vallen. Hij werd daarvoor tijdens het interview na partij op de baan uitgeflote­n. De zichtbaar aangeslage­n Zverev maakte zijn excuses en kreeg alsnog een luid applaus. (NS)

 ??  ?? Sami Khedira heeft op de training van Juventus een verstuikte enkel opgelopen. Het is de volgende tegenslag voor de Juventus-middenveld­er. (Foto: Goal)
Sami Khedira heeft op de training van Juventus een verstuikte enkel opgelopen. Het is de volgende tegenslag voor de Juventus-middenveld­er. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname