Times of Suriname

Mel B had nog maar 800 euro toen ze ex verliet

-

Toen Mel B vorig jaar de deur achter zich dichtsloeg en definitief een einde had gemaakt aan haar huwelijk met Stephen Belafonte, moest de Spice Girl het doen met slechts 800 euro en een koffer met wat kleding. Dat heeft de 43-jarige zangeres en jurylid onthuld in haar nieuwste autobiogra­fie waarvan enkele passages naar buiten brengt. De Britse ster zegt dat Belafonte zich had ontfermd over haar miljoenen, waardoor ze tijdens haar huwelijk ‘veranderde in een vrouw, die haar eigen bankgegeve­ns niet kende’. In het boek geeft Mel aan dat ze de afgelopen twintig jaar meer dan tachtig miljoen euro heeft verdiend. “Toen ik

Stephen leerde kennen, had ik een huis en een appartemen­t in Los Angeles, en bovendien een goede carrière. Toen ik hem verliet, stond er nog maar 936 dollar op mijn bankrekeni­ng.”

De Spice Girl voegt eraan toe: “Van een onafhankel­ijke, single moeder, veranderde ik in een vrouw die niets van haar eigen bankgegeve­ns afwist. Ik maakte geen keuzes en had geen enkel contact meer met oude vrienden of familieled­en.”

Scary Spice was, tot ze vorig jaar een scheiding aanvroeg, tien jaar getrouwd met de Amerikaans­e filmproduc­ent. De twee hebben samen een dochter. In 1998 stapte Mel in het huwelijksb­ootje met de Nederlands­e danser Jimmy Gulzar. Dat huwelijk duurde twee jaar.

(De Telegraaf/ Foto: usmagazine)

 ??  ?? Brutally Honest, The Sun
Brutally Honest, The Sun

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname