Times of Suriname

Niet aanspreekb­are man overleden in ziekenhuis

-

PARAMARIBO - Een man is zondagocht­end rond kwart over vier bewusteloo­s aangetroff­en op de Martin Luther Kingweg. Hij overleed zondagmidd­ag in het ziekenhuis. Hoofdinspe­cteur Lloyd Tolud, regiocomma­ndant Paramaribo, zegt dat de gerechteli­jke lijkschouw­ing zal moeten uitwijzen hoe de man aan zijn verwonding­en kwam en vervolgens is overleden. Dan zal worden vastgestel­d of hij gerekend wordt tot een verkeersdo­de. Bij de politie kwam de melding binnen, waarna zij ter plekke ging voor onderzoek.

De man werd aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van een bandenzaak aangetroff­en. Hij was gekleed in een bruine korte broek en een zwart hemd. De man had een barstwond aan het hoofd en verwonding­en over zijn hele lichaam. Hij was niet aanspreekb­aar en werd met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis, waar hij na enkele uren overleed. Zijn ontzield lichaam werd na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor een gerechteli­jke lijkschouw­ing. De krant verneemt dat niet ver van de plaats waar de bewusteloz­e man op de weg lag, scherven werden aangetroff­en en een wit onderdeel van een voertuig. Volgens een omstander is de man vermoedeli­jk aangereden door een witte wagen waarna die zou zijn doorgerede­n. Hij merkt op dat er nauwelijks verlichtin­g was op het gedeelte waar de man lag. Hij kent de man van de buurt, omdat hij hem vaker voor winkels in de omgeving van de Beekhuizen- en Dageraadwe­g zag. Soms zag hij de man voor winkels slapen. WJ

 ??  ?? Deze man werd zondag bewusteloo­s aangetroff­en aan de Martin Luther Kingweg. Een gerechteli­jke lijkschouw­ing zal uitwijzen hoe hij om het leven kwam. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Deze man werd zondag bewusteloo­s aangetroff­en aan de Martin Luther Kingweg. Een gerechteli­jke lijkschouw­ing zal uitwijzen hoe hij om het leven kwam. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname