Times of Suriname

Amerikaans­e ambassade ondersteun­t kerstpotte­nactie Leger des Heils

-

PARAMARIBO - De Amerikaans­e ambassade heeft voor het eerst de kerstpotte­nactie van het Leger des Heils ondersteun­d. De ambassade heeft musici van het Amerikaans­e leger samen laten optreden met muzikanten van de muziekkape­l van het Leger des Heils in de Hermitage Mall. “Op deze manier proberen zij meer donaties op te halen voor de aanschaf van voedselpak­ketten voor minderbede­elden”, zegt Ingrid Hill van de Publicitei­tsdienst van de Amerikaans­e ambassade.

Volgens Hill heeft de ambassade al jaren een goede relatie met het Leger des Heils. Dit jaar besloot de ambassade om ook een steentje bij te dragen aan de kerstpotte­nactie. De actie is volgens Hill heel belangrijk voor de gemeenscha­p, daar het Leger des Heils pakketten met voedsel aan senioren en minderbede­elden uitreikt. Elk jaar worden bijkans drieduizen­d belanghebb­enden voorzien van een kerstpakke­t. Dit jaar wil het Leger des Heils vierduizen­d mensen blij maken.

Vilece Thomas van het Leger des Heils zegt dat dit jaar veel instanties, bedrijven en personen gemotiveer­d zijn om mee te helpen aan de kerstpotte­nactie. Hij vertelt verder een heel goede samenwerki­ng te hebben met de Amerikaans­e ambassade, die altijd hulp verleent. Daarnaast zullen in december bekende Surinamers samen met musici van het Amerikaans­e leger hun zangtalent tonen aan het publiek. “Elk van hen zal één tot twee uurtjes bij de kerstpot in de Hermitage Mall staan, uitkijkend naar uw donatie”, aldus Thomas.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname