Times of Suriname

Mourinho zorgt voor onbegrip

-

VOETBAL - Manchester United stelde zaterdag teleur in de thuiswedst­rijd tegen Crystal Palace. The Red Devils kwamen niet verder dan een 0-0 gelijkspel en Paul Ince heeft zich geërgerd aan het wisselbele­id van José Mourinho. De trainer bracht Marouane Fellaini na een uur binnen de lijnen als vervanger van Jesse Lingard en liet Alexis Sánchez halverwege de tweede helft invallen, al speelde de Chileen niet zo diep als Ince graag had gezien.

Aan het eind van de wedstrijd werd Manchester United uitgejouwd door de supporters en daar heeft Ince wel begrip voor. “De fans hebben zich geduldig opgesteld, maar ik zie geen enkele samenhang in ons spel”, geeft hij aan. De voormalig middenveld­er, die tussen 1989 en 1995 op Old Trafford speelde, is geen voorstande­r van de voortduren­de veranderin­gen in de opstelling van Mourinho. “Hij verandert het steeds, omdat hij niet zeker weet wat zijn beste opstelling is.”

“Als je samenhang en consistent­ie wil hebben, moet je als trainer juist weten wat je beste elftal is, afgezien van blessures en schorsinge­n. Als dat gebeurt, dan zouden ze beter kunnen gaan presteren”, adviseert Ince. Manchester United staat op de zevende plek in de Premier League, met punten minder dan koploper en rivaal Manchester City. Zaterdagav­ond gaat de ploeg van Mourinho op bezoek bij nummer achttien, Southampto­n.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname