Times of Suriname

Brodas en Parkeer Boys gaan voor eerste zege

-

ZAALVOETBA­L – Brodas en Parkeer Boys zullen vandaag proberen de eerste stap richting de finale te zetten, in de playoffs van de tweede klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Beide teams staan tegenover elkaar in de herkansing­serie, waarin deze eerste wedstrijd van de best-of-three-serie afgewerkt zal worden in de Anthony Nestysport­hal.

Brodas werd koploper van de algemene ronde en plaatste zich als eerste voor de playoffs. In de semifinale werd Brodas in twee wedstrijde­n verslagen door Fire Fighters, dat de eerste wedstrijd met 6-3 won en de tweede met 4-3 na een strafschop­penserie. Hierdoor ging Brodas naar de herkansing­serie, terwijl Fire Fighters al een plek in de finale had bemachtigd. Parkeer Boys, dat op de derde plek eindigde in de algemene ronde, won in de andere halve finale van Zwaluw’96 2. De eerste wedstrijd werd gewonnen door Parkeer Boys met 6-2; in de tweede wedstrijd kwam Zwaluw’96 2 sterk terug en wist het duel met 5-3 te winnen. Hierdoor kwam in deze serie een derde en beslissend­e wedstrijd, die gewonnen werd door Parkeer Boys met 8-6, na verlenging. Parkeer Boys wist zodoende een plek in de herkansing­serie te bemachtige­n.

In de algemene ronde kwam Parkeer Boys twee keer uit tegen Brodas. In de eerste ronde won Brodas groots van Parkeer Boys: 8-0 en de tweede wedstrijd werd gewonnen door Parkeer Boys met 4-1.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname