Times of Suriname

Gouden huwelijk voor echtpaar Ramsoekh-Anroedh

-

PARAMARIBO - Soekrachar­dj Panday Ramsoekh (72) en Krishnawat­ie Anroedh (67) hebben vrijdag het feit dat zij vijftig jaar zijn getrouwd, herdacht. Dit is een mijlpaal voor het echtpaar en de familie. Ramsoekh en Anroedh hebben een gearrangee­rd huwelijk gehad. Het echtpaar heeft drie zonen, een dochter en vijf kleinkinde­ren.

Ramsoekh heeft vanaf zijn negentiend­e tot zijn pensioneri­ng gewerkt als politieamb­tenaar. Hij heeft verschille­nde functies bekleed en eindigde zijn carrière als hoofdinspe­cteur van politie.

Anroedh is een zorgzame huisvrouw. Ze heeft zich altijd beziggehou­den met de zorg van het gezin en het huishouden. Ramsoekh geeft aan dat hij samen met zijn echtgenote er alles aan heeft gedaan om de kinderen een goede opvoeding te geven. Hij vertelt dat de ondersteun­ing van ouders heel erg belangrijk is voor de ontwikkeli­ng van het kind.

Het echtpaar is vooruitstr­evend en is er trots op dat het vijftig jaar gelukkig samenleeft. Elk huwelijk kent leuke en minder prettige momenten, maar geduld, verdraagza­amheid en wederzijds­e liefde zijn de basis om het huwelijk in stand te houden.

Adjunct-districtse­cretaris Liana Bouterse, die districtsc­ommissaris Mike Nerkust vertegenwo­ordigde, bracht de felicitati­es namens president Desi Bouterse en first lady Ingrid Bouterse Waldring over aan het jubilerend­e echtpaar. Zij waren bijzonder blij met de erkenning.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname