Times of Suriname

Detroit wint van Warriors

-

BASKETBAL - Detroit Pistons heeft Golden State Warriors verslagen, ondanks dat de titelhoude­r Stephen Curry weer terug had. De ploeg uit Detroit won in eigen huis met 111-102 van de kampioen van de NBA. Voor Golden State is het al de negende nederlaag dit seizoen. Curry had elf wedstrijde­n op rij gemist door een blessure aan zijn lies. De tweevoudig meest waardevoll­e speler van de NBA was goed voor 27 punten. Blake Griffin maakte voor Detroit eveneens 27 punten.

New York

Knicks

zorgde in een sensatione­el vierde quarter voor een verlenging tegen het goed presterend­e Milwaukee Bucks. Bucks ging het laatste quarter in met een voorsprong van 14 punten, maar zagen de bezoekers uit New York terugkomen. In de verlenging won Knicks met 136-134, mede dankzij 28 punten van Emmanuel Mudiay en 26 punten van Kevin Knox. Giannis Antetokoun­mpo leidde Bucks met 33 punten. Milwaukee blijft ondanks de nederlaag tweede in de Eastern Conference. De basketball­ers

van Sacramento Kings hebben in eigen huis Indiana Pacers met 111-110 verslagen. De wedstrijd ging van begin tot einde gelijk op, maar de beslissing viel uiteindeli­jk toen Willie Cauley-Stein met zestien seconden op de klok de bal in de basket dunkte, wat de winnende score bleek. Het was ook een duel tussen Bogdanovic en Bogdanovic, maar die zijn geen familie van elkaar: de Serviër Bogdan werd met 20 punten topschutte­r bij Kings, de Kroaat Bojan was met 27 punten de beste scorer bij Pacers. (AD)

 ??  ?? Blake Griffin van Detroit Pistons (r) doet er alles aan om langs Kevin Durant van Golden State Warriors te gaan. (Foto: ESPN)
Blake Griffin van Detroit Pistons (r) doet er alles aan om langs Kevin Durant van Golden State Warriors te gaan. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname