Times of Suriname

Chelsea houdt rekening met vertrek Hazard

-

VOETBAL - Eden Hazard twijfelt nog altijd over een mogelijke contractve­rlenging bij Chelsea, want de aanvoerder van de Rode Duivels droomt nog altijd van een transfer naar Real Madrid. De Blues zitten echter niet stil en houden al rekening met een eventueel vertrek. De transfer van zijn vervanger zit zelfs al in de pijplijn.

Volgens de Evening Standard heeft Chelsea immers contact opgenomen met Borussia Dortmund om een transfer van Christian Pulisic te bespreken. De Amerikaans­e sensatie is immers net als Hazard einde contract in 2020 en weigert voorlopig bij te tekenen. Chelsea zou hem in januari al willen binnenhale­n, maar Dortmund wil hem niet voor het einde van het seizoen laten vertrekken. Bovendien willen ze minstens 80 miljoen euro voor de 20jarige flankaanva­ller.

De interesse van Chelsea in Pulisic heeft mogelijk ook gevolgen voor Thorgan Hazard. Dortmund heeft de jongere broer van Eden bovenaan de verlanglij­st als vervanger van Pulisic en daar wil Chelsea gebruik van maken. De Blues beschikken immers over een optie om de Rode Duivel terug te halen, bedongen toen ze Hazard in 2015 aan Borussia Mönchengla­dbach verkochten. Daarmee zouden ze Dortmund onder druk willen zetten: als zij akkoord gaan met een transfer van Pulisic, zal Chelsea geen gebruik maken van zijn optie op Hazard. Het worden dus spannende maanden voor de familie Hazard. (VN)

 ??  ?? Eden Hazard twijfelt nog altijd over een mogelijke contractve­rlenging bij Chelsea, want de aanvoerder van de Rode Duivels droomt nog altijd van een transfer naar Real Madrid. De Blues zitten echter niet stil en houden al rekening met een eventueel vertrek. (Foto: Goal)
Eden Hazard twijfelt nog altijd over een mogelijke contractve­rlenging bij Chelsea, want de aanvoerder van de Rode Duivels droomt nog altijd van een transfer naar Real Madrid. De Blues zitten echter niet stil en houden al rekening met een eventueel vertrek. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname