Times of Suriname

Anuraagh wint van Wedjaro

-

VOETBAL Pas in de tweede helft heeft Anuraagh afstand kunnen nemen van Wedjaro, in de competitie van de Domburg Sport Bond. Na een 10 ruststand won Anuraagh in het DSBstadion met 40. In de beginfase waren er kansen voor beide ploegen, maar het duurde tot de 43ste minuut voor het eerste doelpunt gescoord werd. Amitabacha­n Ramcharan scoorde het doelpunt en gaf Anuraagh voorsprong: 10.

In de tweede helft was Anuraagh het betere team. In de 55ste minuut was het Roberto Phoelli die de score verdubbeld­e: 20. Hierna nam Kranken de wedstrijd over en scoorde in de 67ste en 75ste minuut om Anuraagh de drie punten te bezorgen: 40. Wilhelmina moest alles uit de kast halen om een gelijkspel

de af te dwingen tegen Arsenal: 11. Dennis Wortel gaf Arsenal in de eerste helft de voorsprong, maar een eigen doelpunt van Dion Wortel in de tweede helft zorgde ervoor dat de teams de punten broederlij­k moesten delen. Tramos won ruim van Manhattan met 120. De doelpunten werden gescoord door Rafihio Afata (3x), Amienda Zoon (2x), Mikel Watson (2x), Marvin Nijda (2x), Terrence Olieberg, Lorenzo Sana en Patrick Misidjan scoorden de doelpunten van Tramos.

Felu had een strafschop nodig om Kitha aan een kant te zetten: 10. De strafschop werd in de 70ste minuut benut door Harvey Ngwete. Rowe Sabajo van Kitha kreeg in deze ontmoeting de rode kaart.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname