Times of Suriname

Real Madrid heeft Argentijns­e sensatie bijna binnen

-

VOETBAL Real Madrid kende een bijzonder moeilijke start dit seizoen en dat leidde tot het snelle ontslag van Julen Lopetegui. Onder Santiago Solari lijkt ‘De Koninklijk­e’ stilaan weer uit het dal te klimmen. Het gaat wel op zoek naar versterkin­g en de komst van een jonge Argentijn lijkt bijna rond te zijn.

Het heeft er immers alle schijn van dat Exequiel Palacios (River Plate) weldra in de Spaanse hoofdstad te bewonderen zal zijn. “Internazio­nale, AS Roma en VfL Wolfsburg hebben ons allemaal gebeld. Veel clubs willen hem hebben, maar niemand wil hem zo graag hebben als Real Madrid”, vertelt Renato Corsi, de makelaar van de speler, aan AS.

“De twee voorzitter­s van de clubs hebben echter niet meer met elkaar kunnen overleggen vanwege de verplaatsi­ng van River Boca Juniors. Real Madrid heeft wel met mijn zakenpartn­er en mij gesproken. De twee clubs wilden vervolgens verder onderhande­len na de finale van de Copa Libertador­es, maar vanwege alles wat er gebeurd is, is dat er nog niet van gekomen. In de aankomende dagen zullen ze alsnog met elkaar in gesprek gaan. We hebben ook met Barcelona gesproken, maar daarna is er niets meer gebeurd. Javier Zanetti (vicevoorzi­tter van Internazio­nale), heeft me eveneens gebeld, maar de onderhande­lingen met Real Madrid bevonden zich al in een dergelijk gevorderd stadium dat het niets geworden is.” (VN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname