Times of Suriname

“Mijn man fantaseert over trio met Jennifer Aniston”

’Anne Hathaway gevraagd voor hoofdrol Sesamstraa­t-musical’

-

Na een huwelijk van veertien maanden gaan rappers Cardi B (26) en Offset (26) uit elkaar. Hun relatie zou al langere tijd niet goed meer zijn geweest. Cardi B, die afgelopen zomer met Offset dochter Kulture kreeg, maakt het nieuws bekend op haar eigen Instagram-account. “Ik heb al een tijdje geprobeerd om het te laten werken met de vader van m’n kindje. We zijn goede vrienden, zakenpartn­ers en voelen veel liefde voor elkaar. Maar het werkt al een lange tijd niet meer tussen ons. Dat is niemands schuld, maar we zijn niet meer verliefd”, schrijft Cardi B. De rapper benadrukt daarna nog eens dat ze geen ruzie heeft met haar echtgenoot. “Ik zal altijd veel liefde voor hem voelen. Hij is de vader van m’n dochter.” Afgelopen juli beviel ze van haar eerste kind. Offset had al twee zoons en een dochter uit eerdere relaties. Hij heeft nog niks over de scheiding laten weten. Cardi B raakte maandag nog in opspraak, omdat ze niet kwam opdagen bij een rechtszaak over een vechtparti­j,

terwijl er wel foto’s van haar op een strand in Miami verschenen. (NU) Jennifer Aniston heeft hartelijk gelachen om de opmerkelij­ke uitspraken die Dolly Parton over haar deed in de talkshow van Jimmy Fallon. Dolly vertelde dat ze haar echtgenoot ervan verdenkt te hopen op een triootje met zijn vrouw en Jennifer. “Mijn man is helemaal gek op haar”, vertelde de countryzan­geres, die muziek heeft geschreven voor Jennifers nieuwste film “Hij vond het mooier dat ik een film met haar ging doen, dan dat ik de kans kreeg om er nieuwe muziek voor te maken. Weet je, ik denk dat hij fantaseert over een trio met ons”, aldus de 72jarige. Toen ze daaraan toevoegde dat het haar man waarschijn­lijk niet eens zou lukken iets te presteren met de dames in bed, liet Jimmy zich schaterend op de grond vallen. “Oh, hij doet me iets aan als hij dit hoort”, riep Dolly, die al 52 jaar getrouwd is met Carl Thomas Dean.

Jennifer verklaarde dinsdag tegenover USA Today dat ze even in shock was toen ze de uitzending zag. “Mijn mond viel open”, aldus de actrice. “En toen lag ik helemaal dubbel, want dit is zo Dolly.” De twee hebben tijdens het maken van de film een band opgebouwd, hoewel de communicat­ie wat anders verloopt dan met andere vriendinne­n. Jennifer vertelt dat Dolly niet sms’t, maar brieven schrijft. “Ze zijn prachtig, allemaal op haar eigen briefpapie­r. Als ik ze gelezen heb, dan bel ik haar altijd even. Dat zijn heerlijke telefoonge­sprekken.” De producente­n van een nieuwe film rond Sesamstraa­t hebben Anne Hathaway een hoofdrol aangeboden. Volgens Variety twijfelt de actrice nog, omdat ze ook in gesprek is over de Roald Dahlverfil­ming

De film over Bert, Ernie en de andere bewoners van Sesamstraa­t moet een musical worden. Met dat genre is Anne wel bekend: ze won in 2013 een Oscar voor haar bijrol in Les Misérables. Ook met Sesamstraa­t heeft de actrice ervaring: in 2007 deed ze een gastoptred­en bij het programma, waarbij ze een liedje zong met Big Bird, de Amerikaans­e versie van Pino.

De Sesamstraa­tfilm wordt geregissee­rd door Jonathan Krisel, die vooral bekend is van zijn werk bij comedyshow Portlandia. Het is nog niet bekend wanneer de kinderfilm in de bioscoop moet verschijne­n.

 ??  ?? Dumplin.The Witches.(De Telegraaf/Foto: People)The Sunday Times.
Dumplin.The Witches.(De Telegraaf/Foto: People)The Sunday Times.
 ??  ??
 ??  ?? (De Telegraaf/Foto: InStyle)
(De Telegraaf/Foto: InStyle)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname