Times of Suriname

“Het wordt een feestelijk­e luchtige rally”

-

RALLY - “Het wordt een feestelijk­e luchtige rally”, zegt uitzetter Khalid Saboerali. De Shell Helix Dream Café Rally 2018 zal de laatste rally voor dit jaar zijn, die georganise­erd wordt door de Surinaamse Auto Rally Klub. De rally wordt vandaag gereden.

Uitzetter Saboerali geeft aan dat er gereden zal worden op redelijk goed berijdbare wegen in Paramaribo en de rally zal verder ook een feestelijk karakter hebben. Hij benadrukt dat het niet een pittige rally wordt, maar één met een feestelijk karakter. “Lekker chill rally”, zegt hij. Verder zullen de rijders een lekker ‘end of the year wasi’ krijgen en alles daaromheen. Tot gisteren hadden zich 50 equipes opgegeven voor deze rally en Saboerali is er tevreden mee. Hij geeft aan dat dit aantal ook gehaald werd bij de overige rally’s van dit jaar. Saboerali hoopte wel dat bij de laatste rally de maximale participat­ie gehaald zou worden.

De start vindt plaats bij SOL Service Station Zinnia aan de Borretstra­at en de finish vindt plaats nabij Suriname Dream Café. De voorlopige en daarna definitiev­e uitslag vindt plaats op 11 december in Suriname Dream Café. Naast Saboerali maken ook Krishan Chigharoe, Regillio Charles, Marvin Dipoikromo, Prem Goerdin, Claudia Monsanto, Cesar Fung A Foek en Kwame van der Hilst deel uit van het uitzetteam.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname