Times of Suriname

Lynch geschorst

-

WWE Becky Lynch is door WWEcommiss­ioner Stephanie McMahon geschorst. Dit gebeurde tijdens Monday Nigth Raw. Door deze schorsing komt het gevecht tegen Ronda Rousey tijdens WrestleMan­ia in gevaar.

Lynch stapte in de ring en zei dat geen enkele dokter in haar buurt moet komen, waarna McMahon naar de ring kwam. Zij gaf aan dat Lynch naar de artsen van WWE moet voor haar geblesseer­de linkerknie. Lynch blesseerde haar knie op 27 januari tijdens Royal Rumble, toen Nai Jax haar van het opstapje duwde. McMahon legde Lynch uit dat zij niet kan vechten zonder dat de WWEdokters groen licht hebben gegeven. Lynch gaf aan dat geen enkele dokter in haar buurt zal komen, want ze heeft hard moeten werken om de top te bereiken. Verder gaf ze aan dat zij hard moest knokken om een gevecht tegen Rousey en dat niemand haar dit zal ontnemen. McMahon benadrukte dat niemand haar het WrestleMan­iagevecht zal ontnemen. Het enige wat Lynch moet doen, is de WWEdokters bezoeken. Verder zei McMahon dat als dit niet gebeurt, zij geschorst zou worden. Doordat Lynch weigerde, schorste McMahon haar. Dit viel niet in goede aarde bij Lynch en ze viel McMahon aan. WWEOfficia­ls moesten er aan te pas komen, om Lynch te kalmeren. Dinsdag kwam Lynch weer naar de ring toen Charlotte haar uitdaagde. Charlotte gaf aan dat nu Lynch geschorst en geblesseer­d is, zij de kans moet krijgen om naar WrestleMan­ia te gaan. Daarop stapte Lynch in de ring en maakte duidelijk dat zij naar WrestleMan­ia gaat en dat niemand haar daarvan zal weerhouden.

Hierna kwam de CEO van WWE, Triple H, naar de ring en zei aan Lynch dat als zij naar WrestleMan­ia wil, zij de dokters moet bezoeken. Als dat niet gebeurt, zal zij geschorst blijven. Dit viel weer niet in goede aarde bij Lynch en ze zei aan Triple H dat hij een geen respect heeft en gewoon de opdrachten van Stephanie McMahon uitvoert. Triple H pikte dit niet en zei aan Lynch dat ze gewoon bang is om alle glorie die ze nu krijgt, kwijt te raken als de dokters een negatief advies geven. Dit maakte Lynch furieus, waardoor ze Triple H een klap gaf en wegliep.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname