Times of Suriname

Broki U-17 slaat in tweede helft toe

-

VOETBAL – Broki kreeg het bijzonder lastig zondag tegen Bintang Lair in de U-17klasse van de Surinaamse Voetbal Bond. In de eerste helft stonden de teams in evenwicht met 2-2, maar Broki sloeg in de tweede helft toe en noteerde uiteindeli­jk een 7-2-overwinnin­g.

Broki begon goed aan de wedstrijd en nam al in de tweede minuut de leiding via Djunry Tevreden, maar deze score bleef niet lang op het scorebord staan. In de twaalfde minuut schoot Siin Todikromo de 1-1 binnen. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en speelden heel aanvallend. In de 25ste minuut bracht Jerry Altenstad Broki op 2-1, maar enkele minuten later maakte Saifullok Sobari de 2-2. Met deze score zochten beide teams de kleedkamer­s op. Ook in de tweede helft begon Broki goed en in de 57ste minuut schoot Jahmall Hoop de 3-2 binnen. Bintang Lair moest wederom op zoek gaan naar een gelijkmake­r, maar dit keer kwam deze niet. In de laatste minuten gooide Bintang Lair alles in de aanval, maar het mocht niet baten. Het zou juist Broki zijn dat nog vier keer het net vond in de slotminute­n via Hoop, Tevreden, Jean-Luc Sobeng en Cheraino Misiedjan. Hierdoor won Broki uiteindeli­jk met 7-2.

Overige uitslagen:

U-15-klasse:

OASE–A Coconut: 6-1, NSA–Houttuin: 4-2, Puwa Nani–Prekash: 6-0. U-17-klasse: Transvaal–Happy Boys: 1-0, Voorwaarts–TAS: 5-3, Robinhood–PVV: 1-0, A Coconut–WBC: 1-0.