Times of Suriname

Ekta toont onsportief gedrag

-

TROEFCALL – Ekta toonde dinsdagavo­nd onsportief gedrag door zich niet aan te melden voor de wedstrijd tegen Kampoe in de finalerond­e van de FA 2 Rum troefcallc­ompetitie van de Surinaamse Troefcallb­ond. Kampoe won de wedstrijd reglementa­ir. Dit brengt de nodige sancties met zich mee. De Surinaamse Troefcallb­ond onder leiding van Mano Vasilda maakt geen grappen en gaat Ekta een zware boete van SRD 250 opleggen. Verder maakte Mahaan een einde aan de ongeslagen­reeks van Palmboys en won in een heel spannende wedstrijd met 77-74. Doordat de eerste ronde gelijkopga­and was, probeerde Palmboys de volgende met een goede start en nam een voorsprong van zeven punten. Maar in de derde ronde kwam Mahaan sterk terug, won met 28-12 en nam een voorsprong van negen punten. Deze voorsprong werd in de vierde ronde goed verdedigd door Mahaan, dat uiteindeli­jk won. Koppel Oscar AshrufSand­ro Colli van de winnaar werd topscoorde­r van dit duel met 26 punten. Koppel Rawi Doebar-Marciano Tjon A Len van de verliezer was goed voor 24 punten.

In de andere wedstrijd won Shaktie met 80-71 van Toppers, Formulas met 11158 van B Samboys en Sudhar met 110-45 van Kolibrie.

Kampoe staat momenteel aan kop in de finalerond­e met negen punten, terwijl Palmboys, Mahaan en Shaktie elk acht punten hebben. De top vijf wordt gecomplete­erd door Formula, dat momenteel zes punten heeft.

Vandaag wordt de verliezerr­onde voortgezet en er staan vier wedstrijde­n op het schema. SMC speelt tegen Olaria, Jai Gandhi neemt het op tegen Pintoboys, Trekkers komt uit tegen Victorie en ’t Hofje is de tegenstand­er van Openbaar Groen.