Times of Suriname

Upen Patel en Rajesh Khattar in volgende film Gopichand

-

Telugu-acteur Tottempudi Gopichand deed het een tijdje goed in films, maar sinds Loukyam (2014) zijn laatste film in de roos schoot, heeft Gopichand geworsteld om zijn succes de laatste paar jaren te behouden.

Hij is niet de persoon die een experiment ontwijkt, dus hij is terug en gaat in een andere genre spionfilm spelen die geregissee­rd wordt door Thiru. De filmmakers hebben Upen Patel en Rajesh Khattar ook gevraagd om in deze film te spelen. Beide zullen een sleutelrol hebben. Een bron onthult: “Ze zijn beiden benaderd om deel uit te maken van de film in een paar interessan­te rollen. Maar de waardevoll­e aanwinst was zeker de voordelige beloning die was aangeboden waardoor ze niet konden weigeren. Beiden zijn klaar met hun opnames.”

De ploeg is momenteel bezig met filmponame­s in Jaisalmer, Rajasthan, dicht bij de IndoPak grens, waar ze naar verwachtin­g vijftien dagen zullen zijn voor de afronding en daarna naar Hyderabad zullen vertrekken voor het laatste deel. Hoewel deze film nog geen titel heeft, wordt er gezegd dat het plot gebaseerd is rond de beruchte gangster Dawood Ibrahim. Zareen Khan is geselectee­rd voor de vrouwelijk­e hoofdrol, maar de filmmakers moeten nog naar een tweede vrouwelijk­e hoofdrolsp­eler zoeken voor een andere cruciale rol. (BizAsia/Foto: DNA India)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname