Times of Suriname

Isco krijgt weinig kansen van Solari

-

VOETBAL - Real Madrid lijkt in de afgelopen weken de weg naar boven weer te hebben gevonden. Isco speelt echter slechts een beperkte rol in de opleving van de Koninklijk­e, aangezien hij onder trainer Santiago Solari maar mondjesmaa­t aan spelen toe komt. De 36-voudige Spaanse internatio­nal is echter van mening dat de trainer hem niet op dezelfde manier behandelt als hij omgaat met de rest van de selectie.

Isco’s uitspraken komen na opmerkinge­n van Rubén de la Red. De voormalige middenveld­er van Real Madrid liet zich onlangs bij ESPN uit over het gebrek aan speeltijd van zijn landgenoot: “Real Madrid wacht op niemand. Alle spelers in de selectie zijn enorm goed. Eenieder die er niet klaar voor is, wordt gepasseerd door zijn ploeggenot­en. Madrid is er enorm op vooruitgeg­aan sinds Solari het over heeft genomen.”

Isco reageerde via social media op de uitspraken van De la Red: “Ik ben het compleet met hem eens, maar de zaken liggen toch wat anders als je niet dezelfde kansen krijgt als je ploeggenot­en… Ik blijf echter werken en strijden in de hoop dat ze alsnog zullen komen. Hala Madrid!”, was de respons van de Spanjaard. Die nieuwe kans lijkt er voor Isco overigens hoe dan ook niet in de stadsderby tegen Atlético Madrid te komen. Verschille­nde Spaanse media melden vrijdagmid­dag dat de spelmaker de eerder op de dag afgewerkte training moest staken vanwege een rugblessur­e en zaterdag waarschijn­lijk niet eens op de bank zal zitten in het Wanda Metropolit­ano. (VP)

 ??  ?? Isco is van mening dat hij onder trainer Santiago Solari niet genoeg kansen krijgt om zich te bewijzen bij Real Madrid. (Foto: Goal)
Isco is van mening dat hij onder trainer Santiago Solari niet genoeg kansen krijgt om zich te bewijzen bij Real Madrid. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname