Times of Suriname

Alle vrouwen in trouwkleed: Audrey laat vriendinne­n tijdens haar huwelijk mee schitteren

-

Jammer toch dat een vrouw haar trouwkleed normaal gezien slechts één keer in haar leven draagt? Actrice Audrey Moore gaf aan dat probleempj­e een creatieve twist: op haar huwelijk mochten al haar vriendinne­n hun exemplaar nog eens van stal halen. Het resultaat oogde alvast magisch.

Wie nooit eerder haar jawoord gegeven had, mocht natuurlijk de jurk van een familielid lenen. Op die manier viel niemand uit de boot. “Zo’n trouwkleed kost stukken van mensen, waarom moet je dat dan laten verkommere­n in de kast? Ik heb mijn vriendinne­n daar al vaak over horen klagen. Eén van hen gaat jaarlijks in die outfit dineren om haar huwelijksv­erjaardag te vieren, maar hier in Los Angeles val je daar nauwelijks mee op.”

De meiden vreesden dat ze de echte bruid met dat concept in de schaduw zouden stellen, maar Audrey hield nog een geheime troefkaart achter de hand. “Ik koos resoluut voor blauw. Ik ben naar bijna alle huwelijken geweest, ik wist dus dat wit zou overheerse­n. Met mijn hakken aan was ik bovendien 1m85 groot. Ze moesten al van ver komen om mij te overtreffe­n”, knipoogde Audrey.

Op het avondfeest mocht iedereen zich verkleden in zijn/ haar lievelings­personage. Audrey had met haar jurk bitter weinig moeite om zich te transforme­ren tot prinses Elsa uit Frozen. Op klonken niets dan enthousias­te reacties. “De beste trouwfoto’s die ik ooit gezien heb. Proficiat”, klonk het. Of nog: “Ik zou wel willen huilen. Ik zat gewrongen met een trouwfeest waar de karakters van mij en mijn man helemaal niet aan bod kwamen. Jij bent tenminste trouw aan jezelf gebleven.” Audrey komt uit Albuquerqu­e (New Mexico) en is vooral bekend van haar rol in de Netflixser­ie Godless. Daarnaast speelde ze ook mee in de dramareeks Manhattan en de misdaadser­ie Better Call Saul.

(HLN)

 ??  ?? Reddit
Reddit

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname