Times of Suriname

Manchester United houdt Young aan boord

-

VOETBAL - Ashley Young heeft zijn aflopende contract bij Manchester United verlengd, zo meldde de Engelse topclub gistermidd­ag via de officiële kanalen. De 33jarige Engelsman beschikte over een aflopende verbinteni­s en heeft nu een extra seizoen aan de samenwerki­ng vastgeplak­t. Young gaat zodoende op voor zijn negende seizoen op Old Trafford.

The Red Devils betaalden Aston Villa in 2011 achttien miljoen euro voor Young, die in eerste instantie als vleugelspi­ts naar Manchester kwam. De 39voudig Engelse internatio­nal is de afgelopen seizoenen echter steeds verder naar achteren gezakt in de opstelling en komt tegenwoord­ig meestal in actie als links of rechtsback.

Young speelde tot nu toe 227 wedstrijde­n voor Manchester United en was daarin goed voor 17 doelpunten. Hij won vijf prijzen met de Engelse grootmacht: een landstitel, een FA Cup, League Cup en Community Shield en in 2017 de Europa League. Young is na Anthony Martial, Scott McTominay en Phil Jones de vierde speler van Manchester United die een nieuw contract signeert sinds het vertrek van José Mourinho in december.

(VP) VOETBAL Voor Dusan Tadic is de naderende ontmoeting van Ajax met Real Madrid bijzonder, omdat hij sinds zijn jeugd al een zwak heeft voor de Koninklijk­e. De Servische aanvaller weet dat de Amsterdamm­ers tegen de regerende kampioen van Europa anders voor de dag moeten komen dan tegen sc Heerenveen, Feyenoord en Heracles Almelo.

“Als de grote duels komen, dan staan zij er altijd. Zo hebben ze de laatste vijf jaar maar liefst vier keer de

 ??  ?? Ashley Young heeft zijn aflopende contract bij Manchester United verlengd. (Foto: Goal)
Ashley Young heeft zijn aflopende contract bij Manchester United verlengd. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname