Times of Suriname

Marcelo reageert op geruchten

-

VOETBAL Marcelo won in de kleine twaalf jaar dat hij nu voor Real Madrid speelt alles wat er te winnen valt en de Braziliaan kan in het huidige seizoen ook nog een aantal prijzen aan zijn indrukwekk­ende palmares toevoegen. De inmiddels dertigjari­ge linksback moet in de afgelopen weken echter steeds vaker genoegen nemen met een plek op de bank en de geruchten over een vertrek uit het Santiago Bernabéu beginnen dan ook weer in kracht toe te nemen.

Het Juventus van zijn voormalige ploeggenoo­t en vriend Cristiano Ronaldo wordt genoemd als een mogelijke bestemming en Marcelo is onder de indruk van wat La Vecchia Signora de afgelopen jaren heeft gepresteer­d: “We hebben het over een formidabel team. Ik weet nog dat ik hen op de voet volgde toen Pavel Nedved er nog speelde. Ik heb nog een keer van shirt geruild met hem”, vertelt hij in gesprek met Esporte Interativo.

“Dat gezegd hebbende, ben ik nog altijd speler van Real Madrid en beschik ik over een geldig contract. Ik weet niet waar deze geruchten vandaan komen. Ik zou het namelijk zelf naar buiten brengen als er sprake was van een akkoord of als er onderhande­lingen aan de gang waren”, vervolgt hij zijn verhaal.

Marcelo en Ronaldo onderhield­en bij Real Madrid een hechte band en de verdediger was dan ook als een van de eersten op de hoogte van het vertrek van de Portugees naar Turijn: “We stonden op het trainingsv­eld voorafgaan­d aan de Champions Leaguefina­le tegen Liverpool en hij vertelde mij toen: ‘Ik ga weg.’ Dus ja, Cristiano liet het mij al voor die wedstrijd weten en ik moest vervolgens tegen jullie (de pers, red.) liegen.” (VP)

 ??  ?? Marcelo vindt Juventus een prachtige club, maar hij heeft een contract bij Real Madrid en respecteer­t dat. (Foto: Goal)
Marcelo vindt Juventus een prachtige club, maar hij heeft een contract bij Real Madrid en respecteer­t dat. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname