Times of Suriname

Broki herstelt zich

-

VOETBAL - Na twee nederlagen op rij heeft Broki zich herpakt en won de ontmoeting tegen Papatam in het Essedstadi­on. Zondag won het team de eerstedivi­siewedstri­jd van de Surinaamse Voetbal Bond met 3-0, na een blanco ruststand. Broki-trainer Maikel Peel geeft aan dat de eerste helft niet is gegaan zoals het moest. De jongens hebben wel kansen gehad, maar die werden niet omgezet in doelpunten. “Hierdoor geef je Papatam alle mogelijkhe­id om de wedstrijd te winnen.” Tijdens rust heeft Peel tot de jongens gesproken en de doelpunten kwamen in de tweede helft. Hij geeft aan dat Broki op de goede weg zit. Het team had deze overwinnin­g heel hard nodig, na twee nederlagen op rij. De doelpunten van Broki kwamen van Siffillion Soekhoe (2x) en Vahid Vinisie. Met zijn twee doelpunten klimt Soekhoe op de topscoorde­rslijst naar de derde plaats met tien doelpunten. Garvey Kwelling van PVV (14 doelpunten) en Renzo Akrosie van SNL (15 doelpunten) zijn hem voor.

Uitslagen

vorig

weekend:

PVV-WBC: 0-1, Leo Victor-Nishan’42: 4-2. Inter Moengo Tapoe-West United: 2-1, Santos-Notch: 1-1, A Coconut-SNL: 0-2, Voorwaarts-Botopasie: 8-0 en Transvaal-Robinhood: 1-1.

De stand:

01 Leo Victor 02 Robinhood 03 Inter MT 04 Transvaal 05 SNL 06 WBC 07 PVV 08 Broki 09 Voorwaarts 10 Notch 11 West United 12 Nishan 42 13 ACoconut 14 Botopasi 15 Papatam 16 Santos

11 - 31 11 - 27 11 - 27 10 - 22 11 - 22 10 - 19 10 - 18 10 - 12 11 - 11 10 - 10 10 - 9 10 - 7 10 - 6 10 - 4 11 - 4 4-2