Times of Suriname

Moto G7 kwartet is uit

-

Motorola heeft op haar eigen evenement met gepaste trots vier nieuwe smartphone­s gepresente­erd. Naast de Moto G7 en Moto G7 Plus is er dit jaar wederom ruimte voor een Play-versie. Nieuw in het rijtje is de Motorola Moto G7 Power, een prijsvrien­delijke budgettopp­er met een gigantisch­e accucapaci­teit. Motorola heeft bepaald niet stilgezete­n de afgelopen maanden. Vandaag heeft het maar liefst vier nieuwe toestellen gepresente­erd, die allemaal behoren tot de G-serie. Deze toestellij­n onderschei­dt zich van de concurrent­ie aan de hand van zijn uitstekend­e prijs-kwaliteitv­erhouding. De eerste modellen waren enkel in een reguliere en Plusversie verkrijgba­ar. We hadden vorig jaar drie modellen: De Moto G6, Moto G6 Plus en de Moto G6 Play. Alsof drie nog niet genoeg was, ligt er binnenkort een heel kwartet aan G7exemplar­en in huis.

We trappen het lijstje af met de reguliere variant, beter bekend als de Motorola Moto G7. De betaalbare midranger maakt gebruik van een regendrupn­otch, een design die je wellicht doet denken aan de OnePlus 6T. Verder vinden we aan de onderkant een redelijke ‘kin’ terug inclusief de Motorola-merknaam. Aan de achterzijd­e is het logo verwerkt in de vingerafdr­ukscanner, met net daarboven de camera-opzet. Dit is bij alle Moto G7-exemplaren het geval. Het enige dat verschilt

is het aantal cameralenz­en aan de achterzijd­e. De G7 maakt gebruik van een 12-megapixelc­amera gepaard met een 5-megapixeld­ieptesenso­r. Aan de voorzijde zit een 8-megapixelf­rontcamera.

Het toestel maakt gebruik van een 6,2 inch-scherm met een Full HD+-resolutie van 2270 bij 1080 pixels. Onder de motorkap vinden we een gloednieuw­e Snapdragon 632-chipset terug, een octacore processor geklokt op 1,8 GHz. In combinatie met 4GB RAM en 64GB aan intern uitbreidba­ar opslaggehe­ugen is de Moto G7 klaar voor jarenlang gebruik. Uit de doos draait de budgettopp­er op Android 9.0 Pie, met daaroverhe­en een zeer lichte Moto UI-schil. De G7 krijgt gegarandee­rd twee ecosysteem­updates. De Moto G7 is voorzien van 3000 mAh aan accucapaci­teit. (GSM/Foto: SlashGear)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname