Times of Suriname

Sentea blijft ongeslagen na drie rondes

-

VOETBAL - Sentea blijft het goed doen in de competitie en is nog steeds ongeslagen in de Nieuwe Generatie Voetbalbon­d. Het team won zijn wedstrijd van TAS met 3-1 en Sentea heeft hierdoor negen punten uit drie wedstrijde­n. De jonge onervaren spelers van TAS konden tot aan rust Sentea bijhouden met een blanco score. In de tweede helft drukte Sentea zijn ervarenhei­d duidelijk uit. Na drie minuten spelen nam het team de voorsprong, nadat doelman George Kadosoe de strafschop raak schoot: 1-0. TAS kon de gelijkmake­r niet scoren en in de 78ste minuut kon Siegfried Popoe de score verruimen. Echter, TAS bracht weer spanning in de wedstrijd, toen in de 82ste minuut Joao Dias Taixeira het net vond. TAS opende in de resterende minuten een fel offensief, maar kon het tweede doelpunt niet maken. In de slotfase kreeg Sentea een strafschop en George Lugard maakte geen fout vanaf de witte stip.

Puwanani behaalde een nipte zege op Armada: 1-0. Beide vereniging­en kregen zowel in de eerste als tweede helft genoeg kansen, maar tot doelpunten kwamen ze niet. Pas in de blessureti­jd van de tweede helft maakte Leandro Misidjang de enige treffer van de wedstrijd.

In de andere ontmoeting won Real Amek met 3-1 van Ispeak, na een 1-1 gelijkspel. Aldahier Awsa van Real Amek nam alle drie doelpunten voor zijn rekening, terwijl Leffery Lambetie de enige treffer van Ispeak maakte.

??  ?? Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Sentea en TAS. (Foto: Rakesh Parag)
Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Sentea en TAS. (Foto: Rakesh Parag)