Times of Suriname

Trail Blazers verslaat Warriors

-

BASKETBAL - Golden State Warriors heeft weer eens een nederlaag moeten incasseren in de NBA. De basketball­ers uit Californië gingen onderuit bij Portland Trail Blazers: 129-107. Het betekende voor de titelhoude­r de zestiende nederlaag van het seizoen, tegenover 41 overwinnin­gen. Bij Trail Blazers eindigden maar liefst acht spelers in de dubbele punten, van wie Damian Lillard het meest productief was met 29 punten. Bij Warriors tekenden Kevin Durant en Stephen Curry beiden voor 32 punten, maar de twee sterren kregen verder weinig hulp. Portland Trail Blazers staat met 34 zeges tegenover 23 nederlagen op de vierde plaats in het westen.

Nikola Jokic bezorgde Denver Nuggets de winst tegen Sacramento Kings: 120-118. De Serviër besliste de wedstrijd in de laatste seconde. Denver Nuggets staat met 39 zeges op de tweede plek. In het oosten gaan Milwaukee Bucks en Toronto Raptors gelijk op. Bucks versloeg Indiana Pacers met 106-97 dankzij de uitblinken­de Giannis Antetokoun­mpo (33 punten, 19 rebounds, 11 assists). Raptors won met 129-120 van Washington Wizards. Het betekende voor beide clubs de 44e zege. De basketball­ers van Brooklyn Nets hebben op bezoek bij Cleveland Cavaliers een zege geboekt, maar dat had de nodige voeten in de aarde. Na maar liefst drie keer overtime was de wedstrijd pas beslist: 139-148. Vroeg in het tweede kwart sloeg Cavaliers een gaatje, maar echt groot werd het niet en aan het einde van het derde kwart stond het weer gelijk. Dat was ook na het vierde kwart het geval, net als na de eerste en tweede keer verlenging. In de derde overtime was D’Angelo Russell het zat: met negen opeenvolge­nde punten - en veertien in totaal sloeg hij definitief een gat naar Cavaliers dat zich dit keer toch echt gewonnen moest geven. (AD)

 ??  ?? CJ McCollum van Portland Trail Blazers probeert langs Klay Thompson van Golden State Warriors te gaan. (Foto: ESPN)
CJ McCollum van Portland Trail Blazers probeert langs Klay Thompson van Golden State Warriors te gaan. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname