Times of Suriname

Grootverdi­eners van Manchester gekraakt

-

VOETBAL - Manchester United verloor dinsdag in de Champions League van Paris Saint-Germain en dreigt te worden uitgeschak­eld. De Engelse grootmacht verloor in eigen stadion met 0-2. Oud-speler Paul Ince zag de wedstrijd van zijn voormalige werkgever en was niet te spreken over twee spelers van the Red Devils. Aanvaller Alexis Sánchez en middenveld­er Paul Pogba moeten het ontgelden bij de Engelsman.

“De manier waarop Sánchez op dit moment speelt, is een regelrecht­e schande”, zei Ince in gesprek met Paddy Power News. “Zijn optredens zijn lachwekken­d als je weet hoeveel geld hij verdient. De fans, Ole Gunnar Solskjaer en zijn teamgenote­n verdienen beter. Er moet snel een beslissing genomen worden over zijn toekomst op Old Trafford, want op deze manier werkt het duidelijk niet. Hij wil de beste zijn, maar is verre van dat. Het lijkt een compleet andere speler dan voorheen”, aldus een duidelijke Ince.

Niet alleen Sánchez krijgt ervan langs van de oud-speler van Manchester United. Ook Pogba was na het duel met PSG onderwerp van gesprek. “Pogba heeft zichzelf echt laten kennen”, vervolgde Ince. “Hij had de fans eindelijk voor zich gewonnen en dan gedraagt hij zich zo. De eerste gele kaart was uit frustratie, terwijl hij voor zijn tweede overtredin­g ook direct rood had kunnen krijgen. Andere teams zullen dit hebben genoteerd, zodat ze weten hoe Pogba uit de wedstrijd gehaald kan worden.” Onder leiding van interimman­ager Solskjaer was Manchester United uitstekend bezig in de Premier League. Inmiddels is de ploeg uit de subtop opgeklomme­n naar de vierde plek, die aan het einde van de rit recht geeft op Champions League-voetbal. Voor dit seizoen lijkt het avontuur in het miljardenb­al te eindigen in de achtste finales.

Woensdag 6 maart krijgt de Engelse grootmacht in Parijs de kans een 0-2 achterstan­d om te buigen en zich alsnog te plaatsen voor de kwartfinal­es. (VI)

 ??  ?? Gareth Bale van Real Madrid kan een forse schorsing krijgen voor zijn obsceen gebaar richting de supporters van Atlético Madrid. (Foto: AD)
Gareth Bale van Real Madrid kan een forse schorsing krijgen voor zijn obsceen gebaar richting de supporters van Atlético Madrid. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname